Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Hacken - Falkenbergs FF

02/09 20:00
Added 2010/02/09 20:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Hacken (Hacken) @-167 8/10 +4.80

Pries sezonines varzybos, kur susisinka Hacken vs Falkenbergs.

Tai bus trecios pries sezonines varzybos Hacken komandai. Pirmas varzybas jie sulose 1:1 su Sanderfjord, o antrasias laimejo pries labai stypria komanda Orebro, rezultatu 2:0. Komandoje buvo ir pasikeitimu, komanda paliko Saarinen, tai vienintelis komandos praradimas, bet komanda nusipirko pora zaideju, tai Abdul - Majeed Waris, tai jaunas, bet labai geras zaidejas, jis per 28 varzybas "English College Hartpury" lygoje imuse 36 ivarcius, tai tikrai labai geras rezultatas, galima sakyti, kad tai viena naujuju svedijos zvaigdziu, kitas pirkinys, tai Kyle Konwea, tai puikus ginejas. Abu zaidejai yra talentingi ir savo pozicijose tikrai gerai ir uztikrintai zaidzia.
Falkenbergs siais metais zais Superettan lygoje, bet nemanau, kad jiems gerai seksis, kadangi komanda paliko svarbus zaidejai, tai Jens Gustafsson, tai pagrindinis komandos ginejas, kitas zaidejas - Fagecrantz, kuris yra virnas is komandos pagrindiniu zaideju, perk uri sukasi puolimas, bet komanda taip pat pasistiprino keliais zaidejais, pirmasis Emil Jensen ir kitas Daniel Alexanderrson, bet abu zaidejai siandien negales zaisti, nes turi traumas. Taip pat komandai negales siandien padeti Boman, Robin Ganemyr, kadangi yra traumuoti. Komanda taip pat zaide pora varzybu, pirmas pralimejo pries Elfsborga, o antras laimejo pries pirmojo divizijono komanda Varnamo, rezultatu 3-2.
Viska apibendrinus, cia matau tik Hacken pergale, nes ju komanda ir zaidejai tikrai gersni, be to Falkenbergs turi daug problemu su traumomis, tai cia lengva namu pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)