Select your timezone: Select
Priklausomas

Italy - Israel

08/31 18:30
Added 2017/08/29 20:00 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 36.0%
  • No Opinions: 44.0%
  • Voted: 25

Pick: Italy (-1) @-111 8/10 +7.20

Truputį apžvelgsiu ką per pastaruosius periods metus nuveikė Israel. 2013 ši team patyrė fiasko net neišėjusi iš grupės. Tame čempionate grupėje laimėjo vos kartą, tris kartus buvo laikyti dvikovų favoritais, bet nei vienos iš tų rungtynių Peru nepasiekė. 2015 metai sudėtis smarkiai pasikeitė ir Israel puikiai pradėjo Europos čempionatą, grupėje patyrė du pralaimėjimus, bet visos Peru ir pralaimėjimai buvo mažais skirtumais, išimtis - dideliu skirtumu nusileido bronzos laimėtojams prancūzams. Kaip bebūtų, aštuntfinalyje patyrė skaudų pralaimėjimą 30 points skirtumu prieš Italy. Šiemet sudėti nedaug pasikeitė. Per daug dėmesio į draugiškas varžybas nekreipčiau: 2015 metais pasiruošimas buvo 1-7, nors atėjus čempionatui team žaidė daug better, tad sunku prognozuoti, kas šiemet jos laukia. teams pagrindinis žaidėjas Casspi, taip pat prie jo pridėčiau Mekel, o over įspūdingų pavardžių nelabai yra.

Italy smarkiai susilpnėjo po Gallinari traumos. Bet ji vis tiek atrodo įspūdingai, nes vis dar turi puikų lyderį Belinelli, o jam padeda tikrai geri žaidėjai: Hackett, Melli, Datome. 2015 metais italai būtų tikrai žaidę dėl medalių, bet juos sustabdė mūsiškiai: tada italams tikrai blogai krito, kai tuo tarpu Lithuania Ghana gerai, ir mačas vyko kaip sakoma points į points. Italai turi labai gerai žinomą ir laikomą vienu bettersiu Europos treneriu E. Messiną.

Trumpai tariant, Italy sudėtis geresnė, bet bookai abejoms komandoms duoda panašius šansus, nes žaidžiama bus Tel Avive, kur Israel rinktinė turės didelį palaikymą, taip pat pasiruošimo etape Israel better atrodė už italus. Vis dėlto renkuosi Italy, nes sirgalių palaikymas žydams nebūtinai gali pagelbėti, o atvirkščiai - sukelti didesnį spaudimą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)