Select your timezone: Select
Velnyys

Venezuela - Virgin Islands

08/29 01:00
Added 2017/08/28 12:40 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 16.7%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 12

Pick: Venezuela (-2.5) @-110 8/10 -8.00

Venezuela kiek netiketai triumfavo uzpernai, aisku tada jie ir zaide namie, pakartoti jiems bus labai sunku, bet vis gi tai viena bettersiu komandu cempionate. Jie sugebejo islaikyti praktiskai beveik visa teams branduoli, skaudziausia netektis aisku butu izaidejas Cubillan, bet jis nebuvo pagrindinis izaidejas, juo yra Gregory Vargas. Cubillan galima sakyt pakeite Chourio, taip jis nera grynas izaidejas, taciau tai puikus snaiperis, be to jo gynyba geresne uz Cubillan. Be to dar yra ir Guillent kuris turejo gera sezona, tai gi cia dideles netekties nematau. Tarp rimtu praradimu isskirciau ir Lewis, o ji pakeite Peru, pastarasis vienas is nedaugelio tu dar sakykim jaunu Peru zaideju kurie ateityje turetu buti rinktines lyderiai. sie du zaidejai panasaus pajegumo, turejo ir panasu sezona, beje zaide toj pacioj komandoj. Peru gal net kazkiek ir geresnis, pavojingesnis is tolimesniu distanciju, better kovoja del kamuoliu, universalesnis aukstaugis. Tai gi vel rinktine nesusilpnejo. Apskritai si rinktine jau ne pirmi metai beveik nekeicia sudeties, yra gerai susizaidusi, turi gera gynyba, zaidzia protingai. Jie pralaimejo pirma mača po labai atkaklios kovos 62:67 Argentina, bet ir varzovas buvo be abejo rimtesnis nei Mergeliu salos.
Mergeliu salos pateike sioka tokia staigmena, pirmose rungtynese iveikdami Canada, bet paziurejus i kokia sudeti atsiveze Canada, tai didelio siurprizo nematau. Peru Mergeliu salos centrobasket uzeme 5 vieta, galima sakyti kmanda ir pasirode pagal galimybes, uz ju liko isties silpnesnes teams. rinktineje siemet nebera labai svarbaus zaidejo Aska, taip pat is svarbesniu zaideju nebera Williams ir Milligan, vietoj ju prisijunge trys buve jaunimo rinktines nariai Edwin, Adams ir Justin Gray, pastarajam tik 21 ir jam nusimato sviesi ateitis, ta jis irode jau pirmose rungtynese. Taip pat is naujoku pamineciau Cuthbert. Realiai team isliko gan panasaus pajegumo. Bet jie labai priklausimo nuo savo lyderiu: Hodge, broliu Gray, Cuthbert ir Hart.
Tai gi man akim Venezuela turi pajegesne sudeti, yra better susizaide, turi ilgesni atsarginiu zaideju suoleli ir siandien is ju tikiuosi Peru bent 3 points skirtumu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)