Select your timezone: Select
Velnyys

Uruguay - Dominican Republic

08/28 22:55
Added 2017/08/28 11:40 | 1 thanks
  • Yes: 41.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 58.3%
  • Voted: 12

Pick: Uruguay (-5.5) @-125 7/10 +5.60

Dominica po 2015 cempionato kur krito ketvirfinalyje pries Canada ir uzeme 6 vieta. cia atvyko smarkiai pasikeitusi ir susilpnejusi. Nebera realiai visu pagrindiniu zaideju: Feldeine, Sosa, Baez, Flores, Garcia, Sanchez. Pridejus rinktineje ssiemet likusi Santana tai butu visas teams branduolys. Santana beje bus vyriausias zaidejas visame cempionate, jam jau 37, bet jis turetu buti vienas klubo lyderiu. Tarp pagrindiniu zaideju isskirciau ir puiku sezona gimtineje turejusius Liz, De Leon , jaunaji Araujo ir seniau Murcia klube zaidusi Rojas ir siemet su Italy Bergamo klubu sutarti sudariusi Solano. Butent sie zaidejai turetu tempti team, taciau tai nera pajegi sudetis, kaip treneris pats minejo jie nori, kad jaunimas igautu over patirties. Vis gi greit rinktinej karjera baigs ir Santana, De Leon irgi jau 33, Liz 31, Coronado 34. Sunku bus siai teami.
Uruguay bus sios grupes seimininkai, vien tai jau didelis pliusas. 2015 jie pasirode prastokai, uzeme 8 vieta, nors labai mazai truko, kad astunfinalyje jie butu pateike sensacija ir iveike Argentina. Pastarieji tik rungtyniu gale issigelbejo ir laimejo 3 points, beje jie tapo vice cempionais. NUo 2015 cempionato rinktinej is svarbesniu zaideju nebus: Aguiar, Osimani, Calfani ir Newsome, nors pastarojo naudingumas buvo menkas. Calfani trauma gavo pries pat cempionata, bet vietoj jo grizo uzpernai sekmingai zaides Borsellino. Taciau rinktinej sutiko zaist bene bettersias ir zymiausias Uruguay zaidejas Batista, Peru sekminga sezona tures Granger is Anadolu, taip pat Turkey Galatasaray zaides Fitipaldo, butent si trijule ir turetu vesti rinktine i prieki. Pagrindiniai pagalbininkai siai trijulei bus Parodi, Caceres Wachsmann ir jau minetas Borsellino kuris bus manau neprastas Batista dubleris.
Uruguay achilo kulnas manau bus atsarginiu zaideju suolelis, taciau bent jau siandieninis varzovas Dominica irgi turi tokia pat problema. Uruguay mano akim yra isties pajegesne team, suzaidusi ir ne vienas draugiskas rungtynes kur pasirode vidutiniskai, Dominica apskritai nemaciau ir neradau, kad butu kur zaidusi draugiskas, o tai irgi tik pliusas Uruguay, jie turetu buti geresnej formoj, labiau pajaute zaidima. ir zinoma namu arena cia bus nemenkas handicap. Todel renkuosi siandien Uruguay Peru over nei 5 points skirtumu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)