Select your timezone: Select
malaysia

Lithuania - France

08/15 16:30
Added 2017/08/14 11:53 | 0 thanks
  • Yes: 47.4%
  • No: 31.6%
  • No Opinions: 21.1%
  • Voted: 19

Pick: France @-111 9/10 -9.00

Nors ir pradejo jau po truputi zmones leist kalbas , jog ale musu rinktine pagaliau turi suzaisti geras rungtynes , kiek galima , dar nei vieno matcho nebuvo uztikrinto.. Kiti girdejau kalba jog sava publika nesuprastu sio pralaimejimo.. Ka sitas sakinys reiskia tai likau visai nesuprates , kaip
galima nesuprast jei tai draugiskas matchas..
Gerai , o dabar mano pamastymai apie si matcha.. Cia uz Francus turetu buti koks 1.60 , bet bookai puikiai moka suviliot klienta , taip zaidzia Kaunas arenoje kuri bus pilna , palaikymaa turetu but neblogas , nu bet nepataikysi tu taip , kad aplostum individualiai uz save stipresnius zaidejus..
Ka as matau cia tai tik Francu dominavima , pirmame matche dar tiek daug nezaide DeColo , over leido pasizaist Jacksonui , dabar galimas variantas over zais DeColo , kuris turi susilost su Diaw bei turinciu prisijungti Lauverniu - kuris nezaide pirmajame susitikime , o tai dar pridėti jegoa francam po krepsiu..
Nagi chebra , uzteks ziuret i tuos visus patriotizmus kaip pakalba bukime realistai , ir jei jau uzsiemate lazybomis neteiskite saves jei pasiimsite Francu Peru.. Bandau jums pasiulyt net su 9/10 patykimumu.
Valanciunas - Motiejunas mano akiai neprilygsta francu priekiui, kadangi Motiejunas visai dar ne formoje , na iki cempionato gal isivaziuos bet kolkas zaidimo nera , Valanciunas kaip visada tik mimikomis bando kazka aiksteje daryt.. Na o musu snaiperiai kolkas neatsiskleide.. Taip laisvas Gecas gali pataikyti Ghana stabiliai bet kiek francai jam leis mest velgi... Milaknis kazko neatsiskleidzia , Kuze taip gali patempt ant kazkokiu tai reidu i aikstele , bet vieni individualiai sios teams neaplos..
Taigi kol ekipoje nebus zaidimo kad visi matytume kartu tai ir galetume girti savo rinktine tol jie pries tokias teams kaip Croatia , France , Spain wini tiesiog negales!
Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (2)

  • popleli

    Just don't see any value in this odds and especially when the game will be played in Zalgiris Arena. Too much advantage for Lithuania in my opinion. Lithuania loves to be underdogs and I think they will prove that tommorow.

    Agree. Home parket in Lithuania - big advantage.

  • Just don't see any value in this odds and especially when the game will be played in Zalgiris Arena. Too much advantage for Lithuania in my opinion. Lithuania loves to be underdogs and I think they will prove that tommorow.