Select your timezone: Select
malaysia

Raonic.M - Carreno-Busta.P

06/04 10:00
Added 2017/06/03 22:26 | 1 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 5

Pick: Carreno-Busta.P (Carreno-Busta.P +3.5) @-128 7/10 +5.46

Visu pirma apie si mača tiek , kad as cia matau Carreno Bustos Peru arba labai rimta kova su Raonicium. Kad Canada atstovas cia gali pamirsti paprasta pasivaiksciojima tai gali pamirsti visi ir net nera over apie tai ka sneketi.
Gerai žvelgiam i tai , jog Raonicius vien nera Gruntinis o Žaidzia pries Ispana kuris yra vienas bettersiu pasaulio gruntininku ir ne vien grunte turi geru rezultatu ar ispudingai winu macu.
Gerai , jei over apie šia kova tai as tikiuosi cia ilgo maco ir gal net galimo games overio , kadangi tikiuosi tos vadinamos geros kovos reiskia reikes cia atiduoti nemazai jegu, Ispanas turi nuostabia fizine jega , puikiai zaidzia , turi nuostabu greiti , zaidzia tiek desine tiek backhandu vienodai galima sakyti , na ir aisku yra nuostabaus charakterio zaidejas " Puikus motyvatorius SAU"
Raonicius cia bandys kapotis kaip sakoma , nors ir duodamas jis favoritu bet cia koef is mano puses turetu buti 1.90 / 1.90.. Begs daznai Milosas prie tinklo? Trumpins smugius na nezinau aisku visa sita pamatysime , bet stabilumo esme - ilgesniuose ralliuose cia be kalbu mano favoritu laikomas Carrenk-Busta. Taigi jeigu mano statymas su Dimitrovu buvo laimingas , as cia siulau Bustos +3.5 games gal tai bus kiek saugiau ir laukiam rytojaus.
pridėtiiu: Jei statote pastatykite nors puse pastatytos sumos dar ir uz Ispano Peru.. Kad neatsitiktu kazkas tai blogo su tais geimais, tarkim koks sumautai pralaimetas set 6:1.. Na lazybininkai manau supratom vienas kita..

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)