Select your timezone: Select
malaysia

Wawrinka.S - Dolgopolov.A

06/01 10:30
Added 2017/05/31 22:12 | 1 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 5

Pick: Dolgopolov.A (Dolgopolov.A +6.5 Games) @-132 6/10 +4.56

Dolgo po puikios Peru ir tikslaus spejimo 3-0 nugalejo Berlocqa be didesnio vargo, dabar susitinka su Switzerland atstovu kuris po turnyro savo salyje Genevoje jau zaidzia paeiliui ne pirma kova ir poilsio nera daug, kas turi atsiliepti zaidimui, aisku suprantame lygis cia aukstas masazuotojai ir medikai atstato juos greitai , bet mes zmones - ne robotai.
Taigi toliau apie Wawrinka , ziurejau kaip jis zaidzia Switzerland , nu nepatiko man niekad labai ziureti ant grunto dangos , taip ir dabar nieko nerodo blizgancio, truputį rimtesnis varzovas ir gali doti puikios kovos..
Siandien va antras tunryro ratas ir zaidziama jau su Dolgo, taip kad lengva Peru gali pamirsti Sveicaras. Kaip ir sakiau pirmajame rounde , Dolgo yra rimtas zaidejas ir pridursiu jei nebuti jis kazkoks tai hitras ir nesuktu kazko tai... Butu tikrai didesne pasaulio rakete , nes zinom jo galimybes kaip jis zaidzia kai nori kai yra pasiruoses turnyrui , taigi griztu prie maco , suzaide su Berlocqu 3-0 ziurejau zaidimas man patiko viskas stabilu ir cia duoda +6.5 games pranasuma , nesu megejas pliusiniu foru bet tai metyti tokiu atrodo nu negalima.. Kiek yra aploses rimtu zaideju , laimejo jau viena grunto tunryra si sezona , aplose ir Cuevasa ir Nishikori.. Nuostabu kai uz ji tokie koeficientai o jis taip gali zaisti, megsta grunta nu nezinau nebent jau Wawrinkos profesionalumas bus viso maco metu jo padejejas tada gal ir busim pralaimeja , bet siaip siulau 6/10 unitu nera daug , bet paimti ir paziuret kaip cia viskas bus..

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)