Select your timezone: Select
vcpaulis

Anadolu Efes - Olympiakos

04/26 16:15
Added 2017/04/25 17:36 | 0 thanks
  • Yes: 41.2%
  • No: 17.6%
  • No Opinions: 41.2%
  • Voted: 17

Pick: Anadolu Efes (įskaitant pratęsimą) @1.800 9/10 +7.20

Tikrai nusivyliau Olympiakosu po pirmų dviejų rungtynių. Pirmose kaip ir dažnai nutinka, veikė namų aikštės pranašumo faktorius, Anadolu žaidė neužtikrintai ir Oly laimėjo, bet antrose Anadolu jau žaidė apsipratę ir pelnytai iškovojo Peru. Nepaisant to fakto, kad Spanulis įmetė 6/10 tritaškių, netikrinau, bet, turbūt bettersias jo pasirodymas šiemet. O net ir prie tokio jo pasirodymo, team pralaimėjo, tai jau daug ką pasako apie Olympiakosą. Verta pažymėt ir tai, kad Anadolu tas rungtynes laimėjo pataikydami tik 6/24 tritaškių. Taiklumas nebuvo geras, bet net tokio užteko įveikti Olympiakosą.
Kas dėl pačio žaidimo, tai Anadolu antroj reguliaraus sezono pusėj parodė kokia team yra iš tikrųjų. Nugalėjo ir tą patį Oly namie ir Fenerbahce. iš paskutinių 12-os rungtynių laimėjo 9. team išties yra gera, žaidėjai mano manymu yra įvairiapusiškesni nei Olympiakoso, daug juodaodžių, automatiškai žaidėjai greitesni, aukščiau šoka. Pasižiūrėjus Olympiakoso sudėtį, tai joje tikrai yra problemų, Printeziui ir Spanuliui nėra stiprių padejėjų iš šalies. Watersas jau net iš trenerio sulaukia mažai pasitikėjimo. Mantzaris yra ribotas puolime, nors gerai ginasi. Green'as dar visai juda, bet per mažai gauna žaisti su kamuoliu.
* Dar vienas svarbus dalykas.Spaudoj nebuvo rašyta, bet Lojeski jau traumuotas ir nežaidžia mėnesį, nežinau kodėl niekas niekur to nemini. Jis būtų svarbi atsvara Olympiakosui, jei pasirodytų. Tačiau netikiu, kad šis aspektas Peru rungtynes.
* Ne pats bettersias faktas, kad net trys Stambulo teams per dvi dienas žais Stambule. Jei Anadolų turėtų daug savo sirgalių, neabejočiau jų Peru 10 ar over points. Visgi, užpraeitą sezoną kai Efesas žaidė atkrintamosiose su Realu, į areną susirinkdavo 10k sirgalių iš 12,5k vietų. Taigi labai tikiuosi, kad susirinks bent 8 šiose rungtynėse ir palaikys savo komandą, kas pridėtų daug Efesui.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)