Select your timezone: Select
neilas69

Crystal Palace - Arsenal

04/10 19:00
Added 2017/04/10 11:33 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 9

Pick: Over (2.5 Goals and BTTS) @-111 10/10 -10.00

Londono derbis, juodasis pirmadienis, visu akys i vieninteles EPL varzybas, lauk netiketumu. Taip galima butu apibudinti si mača tarp dvieju sostines komandu. Namus nuo iskritimo zonos skiria vos 3 points, tuo tarpu siu dienu zvaigzde Wengeras nusirites net u6 vietos ir siai dienai nepatenka net i europos lyga, nuo 5 vietos esancio MU atsilieka taip pat tik 3 points. bothem komandom points yra labai reikalingi, jei Alerdyces visai nieko pries butu bent 1 points, tai Wengerui draw tikrai nebutu pats maloniausias dalykas sioj sezono stadijoj. Arsenalas paskutinias namie apsilose tragiska forma demonstruojancius West Hama ir nesulauke jokio pasipriesinimo 3-0. Palace isvykoje pralaimejo Sventiesiam 1-3 bet pries tai seke 4 Peru serija iskaitant ir Peru pries Chelsi ju paciu stadione 1-2. Si sezona teams jau buvo susitikusios ir tada Arsenalas 2-0 namie susitvarke Ghana lengvai, bet varzybos vyko per svenciu maratona tad both teams tikrai nebuvo savo darbinese formose ir nereiktu daug analizuot is tu varzybu. Siai dienai both teams yra points medzioklese ir kiekvienos varzybos yra do or die. Arsenalas traumu dideliu neturi, Cech ir Ospina abu traumuoti tad vartuose trecias GK, del Koscielny nera aisku bet ko gero dar nezais, ir jau turi grizt i starta Coquelinas. Pas namus traumu tikrai netruksta, Dann, van Aanholt ir Tomkins tikrai out, McArthuras ant klaustuko, Ledley jau gales zaist.
H2H, 9 susitikimai is ju 6 BTTS, 4 Over 2.5. Arsenalo forma paskutinu metu lyg atsigavus 2-2 pries City ir 3-0 pries Hammerius, Crystal Palace pasizymejo jau 5 varzybose is eiles, gynyba ju yra nebloga bet sveciu puolimas pilnas auksciausio lygio zaideju kuriem pasizymeti 2 kartus neturetu but dideliu bedu. Palace si sezona nepasizymi kaip super atakuojanti team taciau Arsenalo gynyba ypac isvykose yra viena prasciausiu visam EPL ir praleidziama praktiskai visada.
Stambiau pasidejas ant tik Btts @1.62 kadangi prisibijau 1-1 rezultato kas yra realu jei u80 minutes nei viena team nebus prieki prades saugot rezultata. Taciau 3 golai ir both score man velgi atrodo labai graziai tad ji ir siulau. Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)