Select your timezone: Select
neilas69

Barcelona - Crvena zvezda

03/24 20:00
Added 2017/03/24 18:41 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 2

Pick: Over (146.5) @100 10/10 -10.00

Issiaiskinui kame beda su sekme uzpuolus. Taip, tai ta boba kuri buvo pas mane ant logo, visos jos siurbia pinigus nesvarbu kaip ir kur. Tad atsikrates jos tureciau vel susidraugaut su sekme.
O jei rimtai, tai siame mace laukia gan idomios varzybos. Zvezdai tai labai svarbios varzybos kai Barcai jos nieko nebelems. Bartzokas minejo jog einant reg. sezonui i gala kai team dar turejo sansu patekt i playoffus, niekaip nesusitvarke su itampa. Viskas kaip ir logiska, kadangi zaidejai klysti nebegalejo o krepsinyje tokioj ikaitusioj zaidybinej atmosferoj nieko nepasieksi. Kodel as tikiuosi is Barcos rezultatyvaus kasio? Paprasta, team nusikracius itampa ant savo parketo turetu pasijaust namu seimininkais, ka as turiu omeny tai suzaist taip kaip is ju tiketasi visa sezona. Tokios varzybos Barcos fanams kurie dar apsilanko Palau Blaugranoj turetu but duokle uz visa prasta sezona. Ir ne retai gi girdim, po butent tokiu varzybu pasisakymus - o kodel si team taip nezaide visa sezona, etc. Daug nesipleciant manau pamatysim kiek kitokia Barca del minetu priezasciu. Zvezda - esu minejas jog team labai pagerinus savo puolima ir ypac isvykose ji panaudoja labai efektyviai. Taip pries Oly buvo visiskas underis kol svaide visiskai viska pro sali, antroj pusej isejo susikaupe ir sumete savo metimus. Taip barca kaip ir oly turi gera gynyba bet tai nebe tos varzybos jog visi artu iki negalejimo ginantis.
All in all, susitinka 2 gynybines teams tad logiska kraut ant underio, cia ir yra buku kablys. Bandom neuzkipt ir susigrazint sekme 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)