Select your timezone: Select
neilas69

Maccabi Tel Aviv - Zalgiris Kaunas

03/23 19:05
Added 2017/03/22 22:21 | 1 thanks
  • Yes: 36.4%
  • No: 27.3%
  • No Opinions: 36.4%
  • Voted: 11

Pick: Zalgiris Kaunas (-2.5) @230 7/10 +26.00

Kodel taip drasiai ant Zalgirio?
Pradesiu nuo to jog Zalgiris visapusiskai dabar yra geresnej formoj. Taip Maccabi pateike staigmena pries Ulkeri bet tai over buvo vienkartinis issisokimas nei rimtas argumentas sioms varzyboms. Zalgiri stebiu daug metu ir galiu pasakyt viena, tokios varzybos kaip pries Efesa jau buvo pralaimetos dar joms neprasidejus. Ispustas per didelis burbulas, teams Lithuania garantuoju jie kaip ir mes skaito ta ziniasklaida ir visa kita mesla, galu gale tas hype'as atsisuka pries pacius zaidejus, ne kiekviena sezona zaidi tokias svarbias varzybas prie 15k akiu, itampa padaro savo. Tad jei reiktu lygint Zalgiri namie ir isvykoje tai yra 2 skirtingos teams, ka ir rodo rezultatai. Yra visi sansai test kova del top 8, nes Efesui tikrai dar bus istatyti ragai nuo likusiu komandu. Peru yra butina, taciau kalbant apskritai apie sias varzybas jos yra visiskai under pressure, nes jos nera ispustos.
Maccabi, atvirai tai yra streetballeriu team visiskai be jokio veido. Vieninteles Ruddas yra stabilus zaidejas visi kiti yra nuotaikos zaidejai ir kas deda ju totalus tai as neisivaizduoju kuo galima remtis. Naujokas Simpsonas issiskiria tik savo energija ir atletiskumu kas jam leidzia rodyt padorius rezultatus taciau over nieko, Mekel gauna zaisti daug nes tiesiog kito pasirinkimo nera, nors kaip zaidejas jis net nelimpa eurolygos lygiu, Ohayon ir Pnini tai musu Pangos ir Milaknis, nepastovus. Iversonas neblogas puolime bet visiskai kiauras gynyboj ir tiek Lima ir netgi Kevalas turetu suzaist geras varzybas, ka mes ir iprate matyt pries silpnas priekines linijas. Landesberg dar vienintelis kuri galima isskirti be Ruddo, bet tai viskas. Zalgiris turi pranasuma ties 5,4 numeriais, 1-2 pozicijos over under vienodos. Zinant kokia prasta zydu gynyba tiek Pangos tiek Milaknis gales lengviau issimest savo metimus, Motumas, Kevalas ir ypac Jankunas turetu suzaist vel geras varzybas. Pirmam siu komandu susitikime isgelbejo Goudelock ir Weemsas o siaip Zali patys atidave Peru tad noras revansuotis cia tik dar labiau ipykdit turetu. 17 points tada imetes Smith neaisku ar zais siose varzybos del traumos.
Bukai Peru galvodami jog zydai bus ant bangos po Peru pries Ulkeri, isvis manau bus pastatyti i vieta nuo Zalgirio kuris siuo metu yra pranasesnis viskuo. Bagatskis yra didziausias padlaizys zydam, nieko jis nepakeite toj komandoj, kaip buvo balaganas bek ir mesk taip ir liko. Jei nenutiks nieko netiketo Zalis pasiims +5 +6 points Peru, koeficientas kosminis taciau visiskai neatitinka realybes. Sarui ir skautui Peru tokius streetballerius yra vieni juokai. Jei tik sumesim savo metimus viskas cia bus ramu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)