Select your timezone: Select
neilas69

Olympiakos - Galatasaray

03/17 19:00
Added 2017/03/17 11:17 | 0 thanks
  • Yes: 16.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 83.3%
  • Voted: 6

Pick: Olympiakos (-11.5) @-110 10/10 -10.00

Nieko blatno eit su favoritais, bet siam kartui tai tiesiog privaloma paiimt.
Neveltui Oly treneris minejo jog jiem tai bus svarbiausios sezono varzybos. Viskas logiska, Oly stovi 3 vietoj taciau Ulkeris atsilieka vos 1 Peru, PAO ir Zvezda 3 Peru. Atrodytu viskas lafa likus tik 5 turam iki reg. sezono galo, taciau kai pasiziuri kas lauks graiku po situ varzybu viskas pasidaro aisku. Isvykose pas Zvezda, Efes, CSKA, ir vienos namie pries Real. Tad tas home court advantage nebeatrodo jau toks realus.
Todel toki lavona Galatasaray namie yra tiesiog privaloma sluot. Turkai namie dar prie savu fanu atranda siokios tokios motyvacijos ir pasidrasko. Isvykoje si sezona gala laimejo tik pries Barca, visos kitos prapiltos over nei uztikrintai. Ant Atamano pakeltas didziulis sumas del to jog team neturi bedu su traumom ar dar kazkuo o rezultatai yra baisus. Fanu skanduotes ir t.t, taciau vadovybe yra pasakius jog nori Atamana matyt iki sezono galo. Turejo puikia proga kilstelt savo morale nukalant Ulkeri namie bet kaip ir visa sezona si team po geresnes pirmos puses isskysta antroje. Su psichologija visiskai prasti reikalai ir cia tik i treneriu staba akmenys.
Manyciau toki pralaimejimai kaip pries Ulkeri gerokai kerta per smegenis, siandien isvyka pas viena stipriausia europos namu team, vienintele motyvacija nebent sukovot del garbes bet graikai tikrai tam netinkami. Oly turetu gynyboj uzdusinti visa turku puolima, jei pries PAO ir Zvezda net 60 points nepermete, tai ka kalbet apie Oly.
Pirma susitikima laimejo Gala, tad to maco graikai tikrai nepamirso ir manau revansuosis su kaupu.
Lojeski nedidele traumele, bet turetu zaist over rimtu praradimu nera pas Oly

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)