Select your timezone: Select
neilas69

Unics Kazan - Zalgiris Kaunas

03/17 16:00
Added 2017/03/13 13:56 | 0 thanks
  • Yes: 42.1%
  • No: 5.3%
  • No Opinions: 52.6%
  • Voted: 19

Pick: Zalgiris Kaunas @110 10/10 +11.00

Kad vaziuos zemyn koeficientas tai ir taip aisku. Taciau kiek zemai, viskas priklausys nuo vienos detales. Langfordas traumuotas - nezaide pries Barca, nezaide pries Zenita. Kiek teko skaityt rusu ziniasklaida tai neaiski jo situacija, ir nera zinoma ar spes atsistatyt pries Zalgiri, paaiskes ko gero savaites vidury. Aisku laiko dar daug iki penktadienio taciau jei nezaide sekmadieni svarbias varzybas namie pries Zenita reiskia bedos rimtesnes nei siaip traumele. Jam paciam tai irgi principo reikalas, nes prastai suzaistos varzybos pries Zalgiri gadintu jo statsus, o De Colo del MVP titulo atsilieka vos periodais naudingumo balais. Tad nemanau jog labai versis i aikstele jei jaus kazkokius skausmus.
Pries Zalgiri ejau praeita savaite, ir viskas buvo logiska, tiesiog PAO jau psicholigiskai paluzusi isvyku team. Bet kokiu atveju tu varzybu score neitakotu mano pasirinkimo siose. Zalgiris kovoja del top8, tvarkarastis palankus tad Peru pries tokius Unics, EA7, Maccabi bus privalomos, ir At least ones pralaimejimas sitom komandom labai nustebintu. Saras ismokines team zaist isvykose, ir drasiai galima teigti jog namie zaidziama daug labiau susikauscius nei isvykose. Kalbant apie atmosfera Tatarstane, tai kino teatre over isgirsi emociju nei Unicso namu varzybose. teami atsilikinejant arenoj stoja mirtina tyla, ir tik Langfordo individualus zaidimas ten viska pagyvina. Eurolygoj sezonas baigtas, liko atzaist periodas varzybas. Pagrindiniai lyderiai jau ir motyvacijos stokoja visgi visa sezona buvo tempiama, o dabar nebera delko kovot.
Zalgiris apskritai geram rune, isvykose zaidziama better nei namie, atidarytas koeficientas tikrai value tad griebiam dabar.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)