Select your timezone: Select
neilas69

Galatasaray - Fenerbahce

03/12 13:00
Added 2017/03/11 22:11 | 1 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 40.0%
  • No Opinions: 60.0%
  • Voted: 10

Pick: Galatasaray (+3.5) @103 10/10 -10.00

Sekmadieni 2 europos El Clasico, vienas is ju ivyks Turkey.
Pradesiu nuo to jog Gala savo arenoj zaidzia pagirtinai, zinoma kai esi palaikomas sitokios sirgaliu armijos tiesiog negali suzaist prastai ar nesistengt. Abdi Ikpekci arenoj po Gala kojom krito, Real, Darussafaka, Maccabi, Zalgiris, Milano, Barcelona, Olympiakos. Eurolygoj sezonas jau palaidotas tad max koncentracija i Turkey lyga. Tam team pasipilde McCollum, kuris pasiautejas China grizta i team kuria praeitam sezone atvede i Eurocupo virsune. Rinko po 15 points, 3.4 asistu, 3.4 reboundu, ir aiskus buvo teams lyderis puolime butent tokio zaidejo si sezona truksta Atamanui, tad sio zaidejo grizimas labai praples puolima. Tai turetu but kazkas panasaus kaip Neptune Ewingas grizo lyg niekur nebutu isvykes, aisku first varzovas iskart Feneris taciau nuo to tik better, suveiks sioks toks netiketumo faktorius nes Galos zaidimas bus kitoks su siuo grajoku.
Ulkeris yra galinga namu team taciau isvykose yra tikrai Palauziama. Del traumos ilgam iskrites Sloukas taciau Dixonas Peru teams valdyma ir neblogai jam viskas sekasi, taciau tai zaidejas kuris megsta imtis iniciatyvos ir gali prazudyt bet taip pat ir istraukt savo team. Pries Baskus taip pat del traumos nezaide Udoh, ir bus game time decision siose. Tai pats svarbiausias teams zmogus todel kad yra pagrindinis gynybos ramstis ir vien jo deka varzovai kaip minimum imeta 10 points under. Gali atzaist visas 20 minuciu be jokio poilsio. Taciau net jei ir Zeljko registruos si monstra nemanau jog duos jam sitiek begiot po traumos zinant jog Eurolygos PO ant nosies.
teams si sezona jau buvo susitikusios 3 kartus, ir visus kartus laimejo Ulkeris - 2 kartus namie, karta isvykoje. Butent ta isvyka buvo sezono pradzioj kai Galoj malesi tokie zaidejai kaip Dentmonas ir Smithas. Isimine mačas kai Gala isvykoj pries Fener turejo +13 po 2 periodniu bet apmaudziai pralaimejo paskutinem minutem. Atsizvelgiant i tai jog Galai dabar visas demesys i vietine lyga tad nenustebciau ju Peru. Visgi tai pajegi team, uzvesta fanu gali aplost bet kuria team, o zinant jog cia stambulo derbis, atmosfera, pilna arena, noras nugalet Ulkeri pirma syki siame sezone, tikrai pridėti papildomos motyvacijos. Ulkeris nesenai isvykose pralaimejo kitom dviem Stambulo komandom, Darussafakaj eurolygoj ir vietinej Efesui. Paskutinias isvykoj issigelbeta pries Pinara per pratesima. Nieko kito siame derbyje nesitikiu kaip tik points i points varzybu, net ir ta Peru Ulkerio neturetu but didesne nei 3 points. Smulkiai pasideta ant Galos, tokiuose derbiuose nera favoritu, yra namu handicap ir komandu pataikymas, botheju tikiuosi is Galos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)