Select your timezone: Select
neilas69

FK Rostov - Manchester United

03/09 18:00
Added 2017/03/08 17:18 | 0 thanks
  • Yes: 43.5%
  • No: 13.0%
  • No Opinions: 43.5%
  • Voted: 23

Pick: FK Rostov (+0.5) @115 7/10 +8.05

Kaip cia kazkas rase United vienas garsiausiu klubu pasaulyje, todel turetu win Rostovo "bulviakasy".
Tai mano numone, visiskai skiriasi. Pradesiu nuo to jog tas Rostovas nera prasta team, apskritai net labai solidziai atrodo. Cempionu lygos grupej turejo labai sunkius varzovus Bayerna, Atletico, PSV. Uzeme 3 vieta o namie sugebejo iveikt Bayerna 3-2, taip pat minimaliai nusileista Atleticui 0-1. Apskritai savo stadione Rostovas si sezona pralaimejo tik Atleticui, o tai daug ka pasako apie team zinant kad toj pacioj rusu lygoj taip pat yra pajegiu komandu.
Apie MU galiu over prasiplest truputį. team priklausoma nuo Ibros, jei jam nepaeina ta diena, viskas United nebe ta team. Puikus pavizdys namie pries Bournemouth, prasciausiai besiginanti lygoj team sugebejo 10-iese atsilaikyt visa antra periodni neprasileide. Niekaip nepramusti Hull City 0-0 kurie visas varzybas tik gynesi, siaip ne taip paskutinem minutem isvykoje pramustas Stoke 1-1. Na ir paimkim dar pries Liverpooli 1-1, velgi MU pramuse tik varzybu gale. Ka tai pasako? ManU nemoka zaist pries teams kurios visas varzybas praleidzia besiginant, kitaip sakant neturi team zudikisko instinkto kai to reik labiausiai. Butent Rostovas namie zaidzia gynybini futbola pries stiprias teams, ir praleidzia mazai, ta pati Bayerna nugalejo turedami vos 29% kamuolio kontroles.
Kalbant apie sias varzybas, Rostovas namie sieks zutbut pasiekt teigiama rezultata, draw butu gerai bet manau ties tuo tikrai neapsistos ir bandys win. Mourinho Ghana daznai dejuoja del aikstes dangos, gal ir teisus jis bet pakeist nieko nepakeis. Esme ta jog anglu zvaigzdutes iprate zaist ant minkstutes zolytes, o cia teks zaist ant suledejusios zemes, kur darant slide tackle gali ir kojas nusidepiliuot.
Viska susumavus, Mourinho cia dziaugsis jei bus pasiektos bent draw ar tik 1-0 nusileista, kas leistu pries atsakomasias ramiai planuot zaidima. Gal net bus pailsinamas tas pats Ibra apsisaugant nuo traumu ir leista Rashfordui atbegiot, kas tik dar sustiprintu si statyma.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)