Select your timezone: Select
neilas69

Sacramento Kings - Charlotte Hornets

02/25 22:00
Added 2017/02/25 19:44 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 16.7%
  • No Opinions: 16.7%
  • Voted: 6

Pick: Charlotte Hornets (-5.5) @120 8/10 +9.60

Matau daug skirtingu nuomoniu siose varzybose, taciau as linkstu prie kito varianto. Visu pirma kodel. Pirmos varzybos po mainu pries Nuggets realiai nieko neparode, taip pasiekta Peru, gal sioks toks netiketumo faktorius suveike, Cauley-Stein pelne 29 points, isviso pelnyta 116 points, 11 over nei vidurkis. Nuggets prastai gynesi visos aikstes kampuose, ir nezinau ar nusiteikimas ar galvojimas jog be Cousinso sia team aplos viena koja, patiem padare meskos paslauga.
Hornets first varzybas po Peru zaide isvykoj pries Pistons, pralaimeta po pratesimo. 4 periodni, pirmauta ant 15 points, likus periodom sekundem prie +3 prasileistas 3pt praktiskai su sirena. O pratesime dazniausiai laimi tos teams kurios ji ir isplese. Ka mes turim, 12 pralaimejima is eiles isvykoj. team turi all-stara Kemba kuris aria del komados visaip kaip tik gali, pelnyti 34 points, 7 reb, 6 ast, su tikro kovotojo charakteriu as nematau kaip jam gali nesidaryt pikta del teams draugu, sitaip abydnai pralost tai dar reik sugebet, rimtas pokalbis rubineje buvo neisvengiamas. Hornets yra visdar playoffu lygio team, ir kad del to spoto ji kovos iki sezono galo esu pilnai tikras. Neisivaizduoju kokie turi but memes ir saves negerbiantys, kad neiseit su dvigubu pykciu i sias varzybas.

Charlottes gynyba yra geresne nei Nuggets, aisku iskrite Zeller ir Plumlee tikrai nera i nauda, bet nu negali pralaiminet visa sezona si team, Kings tikrai nera neiveikiami. Aisku cia slidu, bet po tokio pralaimejimo pries Pistons kur galima teigti buvo pralaimeta paskutine sekunde, tik zibalas i ugni pries sias varzybas turetu but.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)