Select your timezone: Select
neilas69

Milano - Barcelona

02/23 19:45
Added 2017/02/23 10:35 | 1 thanks
  • Yes: 37.5%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 37.5%
  • Voted: 8

Pick: Barcelona (+3.5) @-110 8/10 +7.28

Milano - Barca.
Barca isvykose zaidzia prastai visa sezona, patekimas i top 8 jau prilygtu sensacijai, taciau sansai dar neprarasti, 3 Peru skiria katalonus nuo atkrintamuju, tai nera neigyvendimas tikslas, viskas ju rankose. Peru pries EA7, Unics, Zvezda privalomos o pries Real ir CSKA jau kaip pakris ta diena zaidejam.
Milano kazkiek susitvarke zaidima, bet ar jis tikrai pavirto toks jog imciau ramiai ju Peru? Ne. Neziurint tos italu lygos, paskutinias pralaimejo pries Efes, ir nors po 2 periodniu pirmavo ant 14, taciau wini sansu nebuvo, nes EA7 ka metė ta pataike pirmoj pusej, taikiklis nusimuse po Peru ir priesinimasis baigesi. Gynyba ne ka geresne nei tu paciu Efes.
Apie sias varzybas, tai matau dideli pransuma 5 numeriu dvikovose. Tomicius su Faverani turetu visas varzybas versti viska is baudos aiksteles. Italai vieninteli Raduljica teturi kaip nominalu centra, Macvan labiau PF, ir jam pries Tomiciu ir Faverani gresia bauda po baudos ir points kas 2 atakoj, pirmam susitikime vien Tomicius 19 sukrate, dadedam Faverani siai dienai, ir matom daug problemu italu baudos aikstelei.
EA7 turetu sioki toki pranasuma begalviu lenktynese, taciau Barca zaidzia leta ir klampu krepsini, o gynyba viena bettersiu eurolygoje. Katalonai pirma susitikime laimejo uztikrintai 89-75, ir apskritai jau laimeja 3 is eiles pries dizainerius. Kad ir kaip Barca Malta š. bet Milanas bent jau siame sezone manes tikrai nebeitikins. Barcos pranasumai visose pozicijose, ir tik Milano fantastinis pataikymas cia juos gelbetu. Barcos Peru tikrai nestebintu ir asmeniskai pasidesiu, o pliusine duodama atrodo tikrai ramiai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)