Select your timezone: Select
Basket19z44

Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

02/21 19:45
Added 2017/02/21 15:41 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 1

Pick: Over (BTTS) @2.050 8/10 +8.40

Sveiki. Bandysim papliusuot 😁 Nors nickname byloja,kad over visko bus apie krepšinį,futbolo taip pat nevengiu. Ypač tokių kovų kaip ČL ir pnš. Bandom pirmu statymu būtent iš futbolo ir UEFA ČL. Kodėl BTTS ? Nes šiuo metu mano akimis,tai yra bettersias pasirinkimas iš šio mačo. Leverkusen koef. turėjo value,bet jau nebeturi,po gan nemažo kritimo žemyn. Sukilo viskas už svečius,bet čia sunku įžvelgti kažkokį didelį potencialą. Vis tik Bayern neblogos formos,ypač kalbant apie puolamuosius veiksmus. Chicharito paskutiniu metu žaidžia itin stabiliai ir nors nebus šiandien komandoje suspenduoto Calhanoglu,vis tiek manau,kad Leverkusen klubas namie sugebės pramušti Atletico gynybą.
Būtent ta gynyba pas svečius labai aptrupėjusi. Nežais Tiago , Godin , Fernandez , Juanfran. Būtent Godin,mano galva,yra didžiausias nuostolis,nes būtent jis yra vienas svarbiausių žmonių visose schemose Atl. klube. Nematysime greičiausiai šiame mače dar ir Gaitan bei Oblak. Vartuose vėl turbūt išvysime Moya,kuris tikrai nėra tokios aukštos klasės vartininkas. Kad svečiai su gynyba turi problemų,parodo ir paskutiniai 5 jų mačai,kai vos viename pavyko išsaugoti sausus vartus. Tarkim Gijon mušė vieną. Vs Celta Vigo Madrido klubas namuose praleido net 2.
Tačiau gynyba yra gynyba,o puolime viskas lyg ir neblogai. Kuriama pakankamai tam,kad muštum goals. Atakų užbaigėjų aukščiausio kalibro tikrai daug,todėl manau,kad ir svečiams pasižymėti pavyks. Apibendrinus viską,tai BTTS yra bettersias variantas iš šio mačo su tikrai labai aukštu koef. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)