Select your timezone: Select
neilas69

Manchester City - Monaco

02/21 19:45
Added 2017/02/20 22:19 | 1 thanks
  • Yes: 26.7%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 53.3%
  • Voted: 15

Pick: Monaco (+1) @-111 8/10 -8.00

Susitinka Man City ir Monaco Etihad stadione Mančesteryje. Namai nelabai draugauja su gynyba, puolimas vienas geresnių, svečiai praktiškai identiška team bet turbūt nesuklysiu pasakęs kad turi patį bettersią puolimą iš elitinių komandų Europoje. team stovi 1 vietoje France su 59 points, antri PSG atsilieka 3 points, tačiau svarbiausias dalykas yra tai kad team per 26 varžybas scoreus 76 golus(oversiai iš visų elitinių nacionalinių lygų Europoj) kas yra vidutiniškai beveik po 3 golus, praleidžia po 0.92. Paskutinias sužaidė 1-1 išvykoje prieš Bastia, bet tai yra normalu visad prieš ČL teams atsipalaiduoja ir išsimuša iš ritmo vietinėje lygoje. Dar visai nesenai toj pačioj išvykoje išlaikė lygiąsias prieš PSG 1-1, kuri kaip matom bombardavo tą pačią Barca. Dabaigiant apie Monaco, dar šį sezoną lankėsi Londone ir sutvarkė Tottenhamą 1-2, kurio gynyba kur kas geresnė nei City.
Man City ną nieko naujo neprirašysi, team visą sezoną over under nesikeičia. Dabar EPL 4 Peru iš eilės, prieš Bourne, Swansea, West Ham, Palace. Sakyt kad team įgavus labai gerą sportinę formą gal nereiktų, visgi Peru pasiektos prieš Ghana silpnas teams. Paskutinias sužaidė 0-0 prieš Huddersfield FA cupe, nors ir sudėtis buvo leidžiama praktiškai pagrindinė. Dalykas, kuris Pepą turbūt turėtų neramint yra tai kad iš paskutinių 11 varžybų namie net 10 iš jų buvo leistą pasižymėti svečiam, prieš Monaco bet kokia klaidelė gali būt nedovanotiną. both teams kažkokių kalnų neprivertė ČL grupėse, tačiau žinant kad Francai visad sužaidžia virš savo ribų kai atvykstą į England, leidžia tikėtis šiokios tokios staigmenos, pamenu periods metus atgal kai Londone eliminavo tą patį Arsenala iš ČL 1-3 rezultatu, tad netikėtimo faktorius gali vėl suveikt. Falcao puikioj formoj ir manau motyvacijos grįžus į salyną tikrai nestigs. Kadangi Citis bus priverstas kurt progas o net tik stumdyt kamuolį vidurį tad atsivers koridoriai greitiem svečių išpuoliam, tereiks išpildyt progas kurių tikrai netrūks.

Traumos:
City - Kolarov, Kompany, Clichy, Gundogan, Jesus, visi out. Ir ko gero ant suolo bus paliktas pagrindinis varatorius Bravo.
Monaco - Boschilia, Carillo, Nguinda, Bakayoka - out.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)