Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Sevilla - Barcelona

01/13 23:00
Added 2010/01/13 23:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Barcelona -1 (Barcelona -1) @170 7/10 +11.90

Susitinka vienos stipriausiu Ispanijos komandu - Barcelona ir Sevilla. Abi komandos nori patekti i kita etapa, bet tai gales padaryti tik viena komanda ir mano akimis tai bus Barcelona.

Barcelonai naujieji metai nelabai gerai prasidejo. Namu aiskteje sulose lygiosiomis su Villareal, o po to pralaimejo Sevillai 1-2. Savaitgali Barca laimejo isvykoje pries Tenerife 0-5 ir sis rezultatas parodo, kad Barca vel atgauna senaja forma. Sevillai nauji metai irgi nera labai geri. Kiek teko matyti ju varzybas, tai pas juos nebera drausmingumo, gal but todel, kad turi traumuotu zaideju. Ziurejau ju varzybas pries Racing ir galiu pasakyti, jie daro labai kvailu klaidu ginyboje. Taigi jei jie nores siandien laimeti, jiems ginyboje reikes daryti daug pokyciu, nes su tokia kiaura ginyba bus blogai, zinant tai koks galingas yra Barcos puolimas. Praitas varzybas pries Seviila, Barcelonos treneris manau bande eksperimentuoti su sudetimi, nes zaide tokie zaidejai: Pinto, Alves, Chygrinsky, Milito, Maxwell, Marquez, Thiago, Iniesta, Messi, Pedro, Bojan. Barcos ginyba buvo tikrai juokinga, o saugu grandis isvis nevalde vidurio. barcos treneris sake, kad jie nori laimeti taure, taigi manau siandien pamatysim pilna sudeti.

Taigi, manau, kad Barca vel grizta i pergaliu kelia. Siandien jie turi laimeti maziausiai ant vieno ivarcio ir manau tai tikrai bus igivendinta, kadangi siandien tiktai nemanau, kad ant suoliuko sedes ibra, messi, iniesta ir xavi, o tai resikia, kad bus pilna stipri sudetis.

Mano akimis, startines sudetis turetu atrodyti taip:

Sevilla: Palop, Konko, Escude, Dragutinovic, Navarro, Romaric, Duscher, Jesus Navas, Renato, Diego Capel, Negredo.

Abeotina ar zais: Perroti, Konko
Traumuoti: Escude, Fabiano
Africa CN: Kanoute, Zokora, Kone

Barcelona: Pinto, Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Ibrahimovic, Messi

ACN: Toure, Keita
Traumuoti: nera

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)