Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Manchester City - Blackburn Rovers

01/11 22:00
Added 2010/01/11 22:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title -2 (-2) @235 7/10 +16.45

Manchester city siuo metu yra tikrai geroje formoje. Nuo to laiko, kai i komanda atejo Mancini, Manchester City komandos zaidimas labai pagerejo ir jie tai irode per paskutiniasias savo varzybas. Dabar ju zaidimas yra stabilus visoje aiskteje, seniau galejome matyti, kad jie gerai suzaisdavo tik ginyboje ar puolime. Siandien ginyba bus biski kitokia nei visose varzybose, kadangi komandoje siandien nezais Toure, kuris isvyko i Africa Cup of Nations, todel siandien vietoj jo manau isbegs Richards, kuris yra ne ka blogesnis gynejas nei Toure. Taigi, nemanau, kad siandien Man City tures problemu ginyboje. Komanda vis dar yra nenugalima namu aisteje ( 6-3-0 ), imuse 23 ivarcius ir praleido 13. Jie musa minimum 2 ivarcius per rungtynes ir praleidzia vos 1.

Traumuoti/isvyke: Adebayor ir Toure ( Africa Cup of Nations), Bridge (trauma), Ireland (trauma), Johnson and Lescott (traumos), Onuoha (trauma)

Abejotina ar zais: Shaun Wright-Phillips, Roque Santa Cruz

Blackburn komandai siemet tikrai sunkus sezonas. Kaip sake ju treneris, jie stengsis tik del to, kad isliktu Premier lygoje. Jie nelaimejo nei karto per paskutinias 7 varzybas ir per paskutinias 14 varzybu isvikose. Todel as net negaliu pagalvoti, kad komanda kuri zaidzia isvykose prasciausiai visoje lygoje, galetu nugaleti komanda, kuri namu aiskteje zaidzia geriausiai visoje lygoje. Blacburn isvyku rezultatai yra labai blogi, ivarciu musta vos 7 ir praleista 24, tai reiskia, kad jie per varzybas praleidzia minimum po 2 ivarcius.

Traumuotu nera
Suspenduoti: Diouf
Abejotina ar zais: Grella

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)