Select your timezone: Select
neilas69

Hamburger - Bayer Leverkusen

02/03 19:30
Added 2017/02/03 10:39 | 0 thanks
  • Yes: 37.5%
  • No: 37.5%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 16

Pick: Over (Total goals 2.5) @-101 8/10 -8.00

Leverkusen čia yra stiprus favoritas. Hamburger kovoja dėl išlikimo lygoje. Forma buvo užgaudę visai neblogą 5W 1L, tačiau išvykose šiai teami nesiseka žaist ir pralaimėja dabar 2 iš eilės. Tačiau namie žaidžia daug better ir pasiektos 3 iš eilės. Nugalėta stipri Schalke. Su gynyba prasti reikalai, tik Darmstadt dugininė Bundės team, ir 2 pozicijom stovintis Bremen praleidę over, Hamburger 35 praleisti šį sezoną. Tai yra pati blogiausią Bundės namų team, praleidžianti oversiai savo stadione. Namie vos periods kartus šį sezoną pavyko išlaikyt sausus vartus. Patys namie irgi paskutiniu metu pradėjo judėt puolime, per paskutinias 5 muša po beveik 2 golus į mačą.

Leverkusenas yra stiprūs lygos vidutionkai, tikslas Ghana kuklus bet bandoma pasiekt europos lygos spotą. Norint tai padaryt privalomą laimėt prieš tokias teams. Išvykose team pasižymi visada, tačiau ir patys labai retai išlaiko sausus. team dabar įsivažiavus ir muša Ghana padoriai 2,3,2, tačiau taip pat prasileidžia 3,1,1. Pagavus tokią neblogą formą team atvažiuoja čia siekti tik Peru, namai įpykę už tuos 2 pralaimėjimus grįžta į savo stadioną kur žaidžia pastaruoju metu labai gerai. both stengsis scoret ir draw netenkintų nei vienų nei kitų.

H2H, 2016 metais sustiko 2 kartus, abejas laimėjo leverkusenas žaisdamas namie 3-1, 1-0. Tačiau šiandien išvyką ir matysim kiek kitokius namus.

bothem komandom points reikštų labai daug, namam tai būtų pakilimas iš relegation zonos, svečiam - priartėtų per 1 points u6 vietos/europos lygos spoto.

Hamburger turi periodas traumas tačiau puolimas dėl to nesuprastės. Bayer kiek neramina kad nebus Calhanoglu ir Chicharito kurie abu šį sezoną scoreę 12 golų. Tačiau ši komada žaidžia akiai patrauklų žaidimą, namai bus agresyvus nuo pirmų minučių tad progų turi atsivert bothem komandom. Bayer čia žiauriai svarbi Peru, lygiai taip pat kaip ir namam. Tačiau žaidėjų lygiai skirias ir svečiai turėtų laimėt 1-3.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)