Select your timezone: Select
neilas69

Liverpool - Chelsea

01/31 20:00
Added 2017/01/31 00:18 | 1 thanks
  • Yes: 31.8%
  • No: 31.8%
  • No Opinions: 36.4%
  • Voted: 44

Pick: Liverpool @160 7/10 -7.00

Pabūsiu nepopuliarus, iškart sakau neesu aš koks Poolio fanas, netgi atvirkščiai aš jų nekenčiu nes nuo vaikystės MU fanas. Tačiau tokiose varžybose bandyt kažką išprognazuot ir eit kartu su masofkę tiesiog nėra reikalo, tai labai retai pasiteisina.

Čia tik mano nuomonė, net neabejoju kad kiekvienas iš jūsų mąsto visai kitaip.
Taigi Anfieldas priema aristokratus, pagal žurnalistus be 5 minučių čempionus ir aš pilnai su tuo sutinku. Peru atveju šią savaitę prieš Liverpoolį ir Gunnerius nulemtų šį Premier sezoną jau vasario pradžioje. Tai teams kurios mano manymu turi realiausius šansus laimėt EPL be Chelsio, taip privalau nepamiršt Spursų ir gal čia tik man bet nu nematau aš jų laimint, šios teams sekmė priklauso nuo jų jaunų lyderių, ir deja bet pribarstys dar jie points prieš Top šešetą, paminėsit mano žodžius. Taigi Liverpoolis atsiduria tokioj pozicijoj kur jiem tai bus pačios(!) svarbiausios šio sezono varžybos, pralaimėjimo atveju aš nematau jų jau kovojant dėl titulo. Anglų žurnalistai piešia visuose laikraščiuose apie įspūdingą vakarų londono teams formą ir kaip jie šluoja visus su Costą prieš akį. Tada apie Liverpoolį leidžia suprasti kas ir taip plika akim matomą kad team yra pramušus dugne skylę. Šį mėnesį demonstruojamas žaidimas perioda šleikštulį raudonūjų fanams. Kaip ir pats Jurgenas minėjo, teams formą pasibaisėtiną. Kadangi jau taip atsitiko kad rėmiau Liverpoolį visą šį mėnesį ir teko stebėt visus jų mačus. Galiu tik tiek pasakyt, kad team būtų daug better žaidus jei ne tie visi Cupai, visos tos rotacijos, jauni žaidėjai su savo kvailais sprendimais aikštelėj, ir prastais rezultatais labai išmušė komandą iš vėžių. Vienintelis susitikimas kuris nuteikė teigiamai tai Old Trafforde draw. Viskas susiklostė taip jog gavo dovaną iš Pogbos ir išsiveržė į priekį, tad nieko kito neliko Klopui kaip tik saugot rezultatą. Todėl nematėm kažkokių super pavojingų epizodų iki kol buvo pelnytas išlyginimasis goals. Atsilikinėjant ar esant 0-0 būtumėm išvydę tikrajį teams potencialą su Coutinho prieš akį. Būtent to tikiuosi iš jų šiandien, nuo pat pirmų minučių daryt spaudimą kad progų bus net neabejoju, o jas išpildyt tiesiog privalomą. Tą puikiai jau įrodė Stamford Bridge šį sezoną išsiveždami Peru. Čia nereik jokios statistikos, ji yra visiškai bereikšmė tokiose varžybose. Aš bandau pažvelgti giliau ir iš Liverpoolio žaidėjų tikiuosi tokio užsivedimo kokio jau senai nematė Anfieldas. Po šitiek nesėkmių, nebėra absoliučiai kur trauktis, žais visas pagrindas, nebematysim tų jaunėlių klaidų aikštės vidurį ar netikslių Peru už 5 metrų stovinčiam teams draugui, klubo jaunimui šis sezonas jau baigtas. Nebeliko jokių taurių, EPL yra vienintelis likęs šios sezono išgelbėjimas, kuriame nebėra ką prarasti, jokių over pasitaupymų iš Klopo šį sezoną nebematysim ir šios varžybos aš manau bus tos kai team atsispirs nuo dugno ir vėl kabinsis į titulą.

Apie Chelsea nerašysiu tiek daug, tačiau vėl vienas dalykas kuris manau čia bus esminis. team žino kad Liverpoolis demonstruoja prastą žaidimą, ir nors koef. čia neatspindi realios situacijos aristokratai yra favoritai, žaidėjai jaus spaudimą kurio mes nematom, jie žino kad privalo nugalėt tokį Poolį. Viskas puiku jei bus pasiektą Peru, kas reikštų dar papildomų points į sąskaitą, tačiau visad yra pamąstymas - o kas jeigu? Jei čia prarandami points, laukia savaitgalį Arsenalas kur Peru pasiekt bus dvigubai sunkiau, tad ir jei ten prarandama, reikštų visas šio sezono įspūdingas darbas bus nuėjas veltui. Tad atsakomybė dabar milžiniška, Anfielde prieš komandą kuri šiai dienai atrodo lengvai įveikiama gali padaryt meškos paslaugą. Yra labai sunku susikoncentruot esant tokiom sąlygom, kai namam tiesiog nebėra ką prarast ir eis va bank prieš tavę, žinant kad kartą jau šį sezoną buvo pralaimėtą tiem patiem žaidėjam. Tas pralaimėjims White Hart Lane didžiulio pasitikėjimo neprideda.

Anfielde apart šių nesusipratimų prieš Wolves, Southampton ir Swansea niekam nepavyko laimėt, Liverpooliui trauktis nėra kur, prastesnis žaidimas jau būt nebegali. Galimą bandyt ir lygiąsias ir 1X, bet jei jau lendu į šį eventą tai bandau su namų Peru ir tebunie tai būna šioks toks siurprizas. Kaip ir rašiau per daug čia nerasi tiesos iš statistikos, mano manymų Klopas yra pajėgus įpūst žaidėjam motyvacijos siekt teigiamo rezultato šiandien, pamirštant kas buvo iki tol. Nenurašau dar šio trenerio ir žaidėjų kad ir kaip jų nemėgčiau.

Nesitikiu kad daug žmonių Peru tačiau bet kokiu atveju sekmės visiems kad ir už ką dėsit, ir gražaus futbolo. 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)