Select your timezone: Select
neilas69

Zalgiris Kaunas - CSKA Moscow

01/24 18:00
Added 2017/01/23 18:04 | 0 thanks
  • Yes: 46.7%
  • No: 13.3%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 60

Pick: CSKA Moscow (Under 88.5) @-110 9/10 +8.19

Praeitą savaitę Žalgiris labai gražiai atidirbo tokį pat statymą. Realas kurio puolimas Eurolygoj pagal mane pats bettersias, tesumetė 74 points, ir tai tik užmėtė tritaškiais paskutiniam periodnį kai jau Žali buvo be kvapo. Žalgiris neturi tiek talento ir vienintelė išeitis yra vėl stabdyt priešininkų puolimą. Šiaip handicap +9 Žalgiriui irgi duodama iš tikrūjų labai patraukli, bet tas jų nepataikymas į krepšį žlugdo juos pačius, ir iš -2 per 5 min. gali pavirst -15, todėl šį kart nuo to susilaikysiu. Prieš Nevėžį niekas ten nepavargo, treniruotės stiliaus pasimėtymas buvo, taip kad nuovargio nebus ir tikiuosi vėl gynyboj stovės tvirtai 3 periodnius kaip niekur. Kitas dalykas prisiminus Maksvoj mačą kad ruseliai metė net 43 baudas, vien taip surinkdami 37(!) points. O baigė 95-86. Žalgiris jau lyg pramoko bauduotis (visgi laikas jau būtų) nebedaro over tokių durnų baudų lygiose vietose.

Šiaip CSKA iš pažiūrėjus paskutinių rezultatų gali pagalvot kad Zenit(II) patapus, bėga begalvos ir meta, kur su Unicsu ir EA7 viršijo 100. Tačiau tai tikrai nėra tokia begalvė team, pas juos atakos vyksta Ghana ilgokai, kamuolys vaikšto aplink visus žmonės ir ieško gynybos spragų, tai tikrai nėra akis išdegusi į puolimą lekianti team su begalviais amerikonais. Bambergas paskutiniam ture nors ir buvo triuškinami tačiau išlaikė CSKA žemiau šios linijos.
Išvykose Cska kaip ir Realas nemeta kažkokių įspūdingų skaičių paskutiniu metu. Per paskutinias 7 išvykas Eurolygoj rusai tik kartą sugebėjo overint šį totalą, prieš Bamberga - 90 su Fridzono gamewinneriu. Vid. metė po 80.
Kalbant apie Žalgirį, visos teams šį sezoną Kaunas buvo išlaikytos žemiau šitos linijos. H2H, Kaunas CSKA iš paskutinių 8, tik karta sugebėjo viršyti 88.

Vėl einu su Žalgiriu, jei jau Realą išlaikė žemiau 80, tad tikiuos kažko panašaus ir su Ruskiais. Visi puikiai ten supranta kad Peru nepermesi niekad tokios teams, bet dirbant gynyboj ir klampinant į lėtą žaidimą galimą kažką nuveikti. Žinant kad favoritės teams neįvertiną dažnai tokių outsiderių ir pirmoj pusėj mėgsta pamiegot.

Kai bus naujienos, papildysiu dėl Teodisičiaus, nėra aišku ar jį čia Itoudis eikvos, žinant kad team ir be jo tvarkosi ramiai. Jei jo nebus bet kokiu atveju čia tik į naudą underiui. Serbas mėgsta pasitampyt prieš teisėjus, dažnas baudų metikas, o dar pataiko lempinių tritaškių iš 9 metrų.


Papildyta:
Teo dėl traumos nežais, cska tai nuostolis puolime, taigi visas dėmesys į de colo, jį pristabdžius visi šansai pakovot gal ne dėl Peru bet rimtai priešintis.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)