Select your timezone: Select
neilas69

Southampton - Leicester City

01/22 12:00
Added 2017/01/22 10:33 | 0 thanks
  • Yes: 36.4%
  • No: 18.2%
  • No Opinions: 45.5%
  • Voted: 22

Pick: Leicester City @430 4/10 -4.00

Mano akim čia labai value pasirinkimas. Labai nuvertinami čempionai, taip žaidžiama išvykoje ir šį sezoną dar nėra laimėja, aišku ir tvarkaraštis nebuvo labai malonus teko jau pabuvot ir Anfielde, Old Trafforde, P.Londone, Š.Londone. Manyčiau šiandien pagaliau ta diena kada bus pasiekta Peru. Visų pirmą Southamptonas pralaimėjas jau 4 iš eilės premier lygoje, tikrai nėra geros formos. Kitas dalykas Saintsų puolimas yra prasčiausias lygoje tik 6.1% smūgių virsta golais išviso tik 19 scoreta ir tik Middlesbrough scorees under - 18. Kitą savaitę, trečiadienį labai svarbi išvyką į Anfieldą kur dideli šansai prasibraut į EFL finalą, tad gali treneris ir vieną kitą žaidėja pailsinti, o ir pačių nusiteikimas gali nebūt toks koks būtų sezono pradžioje.

Lesteriui tai puikus šansas kilt į lentelės vidurį iš apačios. Peru leistu aplenkt Watforda ir tą patį Southamptoną. Nežiūrint to pralaimėjimo prieš lygos lyderius Chelsea team visai neblogoj formoje. Išvykose nugalėtas Evertonas FA cupe, toliau nepramuštas didžiausias lygos autobusas Middlebrough, ir Stoke mieste būnant 11v10 atsiliekant 2-0 pasiektos draw tai pasako apie team kad artėja pagaliau tos varžybos kur pagaliau bus pasiekta Peru, ir Saintsai tam yra idealiausias variantas.

Saintsai laimėja tik kartą iš 7 susitikimų prieš Leicester City. Šį sezoną first susitikimas baigės 0-0. Lesteris iš 6 tarpusavio susitikimų net 5 išlaikė sausus vartus.

Traumos: pas Southamptoną, Steven Davis (knock), Jeremy Pied (knee), Matt Targett (hamstring), Alex McCarthy (hamstring), Sofiane Boufal (knee) and Charlie Austin (shoulder).
Pas Lesterį: Ulloa nori palikt komandą, R.Mahrez, I.Slimani ir D.Amartey Africa taurėje, traumų nėra.

Manyčiau atėjo diena kada Lesteris pagaliau win ne savo stadione, ir tai matos iš jų paskutinių mačų išvykose.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)