Select your timezone: Select
neilas69

Manchester City - Tottenham Hotspur

01/21 17:30
Added 2017/01/20 21:31 | 0 thanks
  • Yes: 36.4%
  • No: 18.2%
  • No Opinions: 45.5%
  • Voted: 22

Pick: Tottenham Hotspur @272 7/10 -7.00

Čia yra visiška nesamonė toks koef. už svečius, max duočiau 2.50. Visų pirmą kodėl?
Tottenhamas yra puikioje sportinėje formoj, antra vieta lentelėj, 9W 1L. Pralaimėta 0-1 tik MU Old Trafforde kurie lygiai taip pat kaip ir Spursai šiuo metu yra "hottest teams" lygoje. Per šiuos 10 mačų pelnyti 29 golai(vid po 2.9), praleista tik 5(vid 0.5). teams gynyba yra bettersia lygoje, sausai nugalėti Chelsea. Praeitą sezoną team buvo pagrindinė kontenderė į premiershipo taurę kartu su Lesteriu. Nepasisekė, taigi šį sezoną team eina vėl link to pačio, žaidėjai tie patys, treneris tas pats. Ali žvėriškoj formoj, pridedam Kane kuris bet kada gali išaut. Peru jiem Etihade reikštų labai daug. Gali kažkiek trūkt Vertogheno bet tai tik vienas žaidėjas, žaidimas be jo nesugriūs.
Man City atvirkščiai, team balansuoja ant padoraus žaidimo ir visiško kracho. Laimėja prieš lygos autsaiderį West Hamą 5-0 atrodė kad lyg ir su team viskas gerai. Tačiau tai kaip buvo sužaista prieš Evertoną 0-4 išryškino visas šio sezono Guardialos problemas, tos taktikos kurios veikdavo Bayerne ir Barcoj kur jo teams galėdavo laikyt posesioną 80% ir tai anksčiau ar vėliau garantuodavo Peru neveikia. England taip niekada nebuvo ir nebus, čia teams gali net neišeit iš savo baudos aikštelės ir vistiek nepralaimėt. Šiaip jis nėra kvailas treneris bet jam tikrai prireiks over nei 2 sezonų kad Peru anglų futbolą/regbį. Lyg to dar būtų maža, tai ir varatorius pakeitęs Hartą yra vienas prasčiausių. Chile iš 22 smūgių į vartų plotą sugebėjo praleist net 14 kas reiškia 64% iš tų smūgių baigdavosi golais. Palyginimui D.DeGea - 12%, T.Courtois - 23%, P.Chech, S.Mignolet ir H.Lloris 27%. Silva ir KDB ne tokie kaip buvo tikėtasi iš jų, Aguero žaidžia sau ir nemanau kad yra bettersi bičiuliai su Pepu.

H2H, pastaruosius 2 metus Tottenhamas laimėjo prieš City visus 4 kartus, paskutinį syk laimėtą White Hart Lane 2-0 prieš periods mėnesius. Spursų iš esmės sudėtis per tuos metus beveik nesikeitė, treneris tas pats, kodėl nelaimėt ir 5 kart? Galit nesutikt bet šiai dienai Pochetino>Guardiola, nes pastarasis dar tik bando Peru žaidimo stilių salyne, o kitas jau tą senai padares ir sėkmingai žygiuoja vėl link pirmos vietos.

Labiausiai tai man patiko šis Pepo komentaras, po kurio susidėjau visus points ant i, ir matau čia tik Spursus laimint.

"They are really playing well. As a fan of football, I love to see them. His positional game is quite similar to Chelsea but they have some different movements. We already say goodbye to the title, depending on what the media say. It is not going to depend on what happens on Saturday."

Jeigu treneris taip kalba, žaidėjai tiesiog nebeturi motyvacijos stengtis.

Šiaip DNB Spursų irgi su padoriu koef. Aš surizikuosiu, nematau aš Etihade Peru auros iš ManCity.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)