Select your timezone: Select
neilas69

Nizhny Novgorod - Lithuania Rytas

01/17 16:30
Added 2017/01/16 14:43 | 1 thanks
  • Yes: 39.7%
  • No: 19.0%
  • No Opinions: 41.4%
  • Voted: 116

Pick: Nizhny Novgorod (-4) @104 8/10 -8.00

Griebiu kol dar duoda išvis tokią forą. Taigi jei žiūrėjot mačą su Vytautu ši team yra beviltiška. Komplektacija tragiška. Kol Gudaičio nėra pirmam eurocupe rate, reikia tuo naudotis. Žodžiu priekis liūdnas, Gordonas ar tai padėjas ar jis kartais tikrai visiškai nesioreantuoja gynyboj, čiort znaeš. Momentais net juokas ėmė kaip jie gindavosi, atrodo tyčę tai daro kad Pačėsas pats atistatydintu. Puolimas absoliučiai be minties, nėra kam mest į tą krepšį. Lapeta 0 puolime, Jomantas centruoja ant ūso, Gordonas nemeta toliau nei nuo baudų, tas fisheris kur didesnio begalvio neesu matęs vis dar nr1 įžaidėjas komandoj, Loganas toks jausmas kad ir nebesužais jau šį sezoną. Giedraitis.... Na žodžiu, Pačėsas teams žaidimą palygino su cirku po Peru prieš 7-iese žaidusius Prienus. Teigė kad Gailius nežaidžia dėl mistinės ligos kuria jis jau serga pagal Pačėsą mėnesis laiko. Akognonas dar atžaidė prieš Zenitą bet su juo jau viskas aišku. Taip kad dabar komandoje yra visiškas balaganas, važiuojama į Rusyną neprailaimėt kuo didesniu skirtumu.

Nizhni turi tų Amerikonų irgi begalvių, bet pas juos kamuolys gražiai ir greit suvaikšto kol vistiek suranda laisvą žaidėja. Sugebėjo Peru Zenitą, per paskutinęs 5 metą po 98 points. Čia yra pats neparankiausias varžovas Rytui, apsigynti Ryto žaidėjus jau neišmokysi ypač be Gudaičio kuris dar dar buvo padorus šitoj komandoj. Puolimas dabar visiškai negyvas. Šiai dienai nematau Ryto pranašumo niekur, nuo žaidimo iki teams atmosferos.

Sako būna ir lazda kartais išauna, bet kokia to tikimybė 1 iš 10?

Totalas Nizhni duodamas 90 biški per didelis man, nes negali pasitikėt pilnai tais Amerikonais nesvarbu ar tai Ryto ar Nizhnio. Imu -4 su grąžinimo sąlyga.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)