Select your timezone: Select
neilas69

Manchester United - Liverpool

01/15 16:00
Added 2017/01/15 02:58 | 5 thanks
  • Yes: 41.9%
  • No: 6.5%
  • No Opinions: 51.6%
  • Voted: 62

Pick: Manchester United @120 8/10 -8.00

Didžiausias šių metų futbolo mačas įvyks Old Trafforde. Derbis, El Clasico, didžiausios anglų futbolo varžybos, vadinkit kaip norit. Manchester United prieš Liverpoolį. Mourinho prieš Klopą. Aš asmeniškai negaliu tokių varžybų žiurėt be papildomo adrenalino, tad pabandysiu argumentuot savo pasirinktą statymą.

Praėjo beveik 4 mėnesiai po pirmo susitikimo Anfielde kur buvo pasiektos 0-0 draw. United tada buvo labai prastoj formoj kas lėmė kad dabar nors ir atrodo laimi viską, tačiau vistiek išlieka tik 6 vietoj dėlto kad pirmoj sezono pusėj labai jau nesisekė su varžovų "late goals", teisėjai taip pat grubiai klydo Man Utd nenaudai. Iš aukščiau lentelėj esančių komandų buvo žaistą tik su Tottenhamu ir pavyko atimt tuos vadinamus "6 points". Dabar puiki proga tą padaryt ir prieš Liverpoolį.

Trumpai apie teams:

Liverpool. Manau Klopas pasidarė sau meškos paslaugą su ta jauniausia sudėtim liverpoolio istorijoj FA cupe. team nežaidžia Europoj, krūvio nėra tiek daug kaip MC, MU, Arsenalui kad reikėtų visą startinį 11-tuką ilsint, prieš Southamptoną vėl grąžino visą pagrindą ir tai atsiliepė žaidimui, team buvo ne savo vėžiuose, išsibalansavus, praradus ritmą ypač besiginant. Puolime D.Sturridge buvo tiesiog tragiškas ir aš jau matau kaip teami trūks S.Mane Old Trafforde. Origi ir Firmino nieko gero neparodė, išvis visi aikštėj buvo ne savi. Nežiūrint šių EFL ir FA mačų EPL paskutiniam ture sužaistą lygiosiom prieš Sunderland. Galiu tik tiek pasakyt, nežiūrint statistikos teams formą šiai dienai yra neaiški, gali būt kad team yra duobėje ir ji pasimatys šiandien.

Manchester United. 9-ių Peru serija. Po to sutriuškinimo Londone 0-4 Chelsiui team, neatpažįstamai pasikeitus, nepralaimimą 15 mąčų jau iš eilės, laikomasi disciplinos ir ypač namie(5W in a row) žaidžiama labai užtikrintai. Aiškiai matosi žaidėjai atsigavę morališkai. Jei D.Costa ir toliau ožiuosis ir ėsis su Chelsea treneriais, Ibra gali drąsiai tapti top scoreriu šio sezono. Pogba pagaliau apsiprato su anglų lyga, Peru per visą aikštę, tiesiog puikus matymas. Su Zlatanu sudaro tiesiog idealų tendemą, vienas kuria o kitas išpildo. Gynyba kaip ir prie visų Mourinho komandų pradeda veikti užtikrintai. Nėra dėlko labai plėstis, aišku vieną - teams sportinė forma yra puiki ir tas plika akim matoma.

Kodėl MU Peru.
Liverpooliui pralaimėjimas tikrai nebus kažkas tragiško, kažkas panašaus kaip MC buvo Anfielde tiesiog nuleido varžybas nes tai nebuvo katastrofa jiem. United visa ši Peru serija nueitų per niek jei būtų pralaimėtą aukščiau esantiem Liverpool. Liverpoolio gynyba prieš Southamptoną buvo tragiška ir ten labai pasisiekė kad tik 1-0 baigės. Taip kad aš neįsivaizduoju kaip teks stabdyt jiem Zlataną kuris tik ir laukia tokių mačų kur visas pasaulis žiūri, o J.Milneriui manyčiau bus nepyragai kai reiks gaudyt Martialį arba Rashfordą. Ryt dar žaidžia MC ir didelė tikimybė kad praras points prieš Evertoną, mačo baigtis bus aiški dar neprasidėjus šioms varžyboms tad žinant rezultatą raudonieji velniai bus rimtai nusiteikia ir gal net dar labiau motyvuoti.

period faktai:
Liverpoolis pralaimėjo 11 iš 14 paskutinių vizitų Old Trafforde.
Manchesteriui tai gali būt 7-ta iš eilės Peru lygoje, pirmą kart nuo 2013 metų.
Liverpoolis EPL išvykose šį sezoną tik 3 kartus išlaikė sausus vartus.
Per paskutinias 5 MU namų varžybas svečiai pasižymėjo tik 2 kartus.

Dėl sudėčių. Pas MU visi sveiki, nebus tik E.Bailly išvykęs į Africa čempionatą.
Liverpoolį neaišku ar žais J.Henderson ir J.Matip, o S.Mane irgi išvykęs į Africa.

Mourinho prašė fanų dvigubo užsivedimo šiandienai tad tikėkimės padės MU sienos ir bus pasiekta Peru.

Tai va tiek rašlevos, kas norėjot Peru, gal radot kažkokios naudingos info 😁

Sekmės ir gražaus derbio visiem.


Papildyta:
Panašu Evertonas atims 3 points iš Man City, kas reiškia šitam mače laukia tikros pjautynės. 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)