Select your timezone: Select
neilas69

Galatasaray - Zalgiris Kaunas

01/13 17:00
Added 2017/01/13 03:41 | 0 thanks
  • Yes: 35.9%
  • No: 23.1%
  • No Opinions: 41.0%
  • Voted: 78

Pick: Galatasaray (over 81.5) @-111 8/10 +7.20

Nežinau kaip jūs taip galit ramiai kraut ant Žalgirio šiandien. Zvezda padarė labai didelę paslaugą visom eurolygos komandom - pavyzdį kaip reikia išmušti Žalgirį iš vėžių. team yra duobėje ir tokios duobės neišsisklaido per savaitę. Šaras teisingai pasakė, teams kurios pralaimėjo žalgiriui pirmam rate, antrą kartą susitinkant žais su dviguba energija siekiant revanšo. Galatasaray žaidėjai puikiai supranta kad Žalgiris yra gera team, tai nėra žaidėjų kratinys kaip Efes ar EA7, bet ji Eurolygoj nusileidžia meistriškumu absoliučiai visom komandom, visiškai neturi atletiškumo, neturinti lyderio - kiekvieną kart geras varžybas sužaidžia vis kitas žmogus, gal todėl yra sunku su mūsiškiais kovot. Nes niekad nežinai kas gali išaut ar tai Kavaliauskas sumest 20pts, ar Ulanovas postins ant ūso visa 4 periodnį kai to nedarė pirmus 3 periodnius.

Galatasaray nelaimi jau labai ilgai. 7L streak, o paskutinė Peru namie buvo prieš EA7 83-80. Buvau šią komandą visiškai nurašes bet paskutinės 2 varžybos mane nuteikia teigiamai. Prieš Efesa Turkey lygoj 3 period vidury pirmavo ant 15(!) bet vistiek pralaimėjo 77-80. Matos kad artėja ta diena kada pagaliau nutrauks tą L seriją. Žalgiris yra idealiausias tam variantas, kurio priekis yra visiškas miss-matchas Galos. Tyus išvis sužverėjas buvo prieš Efesa skrajojo virš lankų, turėtų gaut daug žaist prieš Žalgirį, nes tarkim sės Jankūnas pailsėt išeis Motumas ir iškart sakau garantuoti points Tyus kai tik gaus kamuolį, visi matėt kaip Motumas kovoja dėl atšokusių kamuolių o Tyus jų po 10 ima. Toliau žiūrim A. Daye - įdomu kaip nuo jo reiks gintis 2.11m o mėto trapakus, kas reiškia išsitraukia savo žmogų iš baudos aikštelės, palikdamas atvirą koridorių S.Gulerui, B.Shilbui ir V.Micovui veržtis į baudos aikštelę ir provokuot pražangas prieš mūsų Pangos, Milaknį, Westerman kurie ir yra būtent ta neatletiška teams vieta, dėlto Žali oversiai renka pražangų Eurolygoje. Nepamirškim mūsų Limos, abejoju ar jis pajėgs astovėt prieš T.Pleiss kuris visą galvą už jį aukštesnis, ir sekant Limos būseną nieko gero nenusimato šiandien, jei jau Pleisas efesui savaitgalį 22tšk įkratė. Daug points bus suversta per priekį, dadedam daug baudų metimų. Todėl turi eit overis.

Imu Galos totalą, turi pagaliau laimėt, namie visgi žaidžiama ir matos kad tai labai realu kad bus prieš duobėje esantį Žalgirį kurį norint nugalėt reik atsisukt Zvezdos mačą. Čia ir Atamano nereik, žaidėjai patys mato kur ir kaip galima griauti mūsiškių žaidimą. Žalgiris nėra laimėjas prieš Gala išvykoj, laimėt įmanoma bet teks Peru kažkaip namus.

GL.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)