Select your timezone: Select
neilas69

Lithuania Rytas - Hapoel M. Jerusalem

01/04 17:00
Added 2017/01/04 00:34 | 0 thanks
  • Yes: 32.3%
  • No: 6.5%
  • No Opinions: 61.3%
  • Voted: 62

Pick: Hapoel M. Jerusalem @165 8/10 +13.20

Visų pirmą nematau L.ryto favoritu, nežinau kodėl bukiai taip Peru juos. Ne paslaptis forma yra tragiška, šiaip ne taip išeita į kitą kibiro etapą ir tai tik palankiai susiklosčius rezultatam. Toliau pralošta nuo Kabelio, nuo Neptūno gavo naujametinę dovanėle. Komandoj vis dar didelis chaosas, ir abejoju kad bus kažkas kardinaliai pasikeitę per šventinį laikotarpį. team papildė įžaidėjas, na paliko jis neblogą įspūdį, bet vėlgi jam bus tai tik 1 rimtos varžybos.. Toliau Kisielius na taip išeina kad keis Gordoną, jomantas grįš į sf nes neįsivaizduoju kaip jam ten reiktų gintis nuo Amares 😄 Lapeta su Juciku išvis ne savo komforto zonoj, jei dar pastarasis kartais ir įmeta ar apsigina tai lenkas išvis pasimetes, šiaip nėr dėlko jį peikt, tiesiog ne savo lygyje, čia akmuo į vadovybės darža, argi jis yra eurocupo lygio kad paliktas buvo sudėtį po praeitų metų fiasko?..

Hapoelis, nežinau kaip jiem ten sekas toj žydų lygoj, bet ir to nereik. Čia eurocupas ir bus žaidžiama taip kaip tai darė pirmam etape. Gal kiek neramina kad jų ginyba kartais pašlubuoja. Bet rytas dar baisiau ginas taip kad.. C. Jerrels(14.2ppg) yra pranašesnis už abu ryto įžaidėjus. Sf J.Dyson(12ppg) vėlgi bus sunku stabdyt. Eliyahu su Amare viską vers per priekį, iš atsarginių išskyrčiau T.Kinsey kuris sudaro neblogą tendemą su Jerrellsu nuo Peru. Dar pasipildė M.Hairstonu eurolygos lygio grajoku..

Nesiūlau kraut stambiai čia, na bet 2.65 už Peru keista būt nepabandyt. Manau iki mačo pradžios koeficientas išvis važiuos žemyn.

Gl.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)