Select your timezone: Select
peakyblinder

Selfless - G3x

10/21 17:00
Added 2016/10/21 15:02 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Selfless (-2,5) @-115 8/10 +6.96

Žemesnio lygio Counter Strike - šiandien viena akim stebiu Šiaurės ir South Amerikos WESH regioninius finalus. Selfless čia bene vienintelė dažniau aukščiausio lygio CS patirties turinti team, ir jų dabartiniai varžovai g3x - tačiau brazilai tik gali būt įvardijami kaip potencialūs tier2/3 oponentai, to įrodyti rezultatai kol kas nėra pavykę.

Pirmame mače Selfless 16:1 įveikė FoN, tad bėdų su jauduliu/lan aplinka viena silpniausių ESL NA lygos komandų neturėjo. Tuo tarpu brazilai su tais pačiais FoN žaidė du pratęsimus, žaidimas buvo toks negražus, kad teko kartais suabejoti ar šita team tikrai yra įvardijama kaip 3 stipriausia Brazil. Rezultatai lyg ir sako, kad taip, bet demonstruotas žaidimas to neatliepia. Nepaisant visko, Peru pirmam žaidime jie pasiekė, bet labai neįtikino.

Spėti VETO kai viskas vyksta BO1 grupėse sunku, bet turbūt Selfless išmes cache, kurį pirmam žaidime žaidė brazilai, nes amerikiečiai tai darė dviejuose mačuose iš eilės. Dabar jie žaidžia train prieš Argentina, tai ateidami į žaidimą jau bus apšilę over, nei brazilai, kurie turės patys gerai Peru, ar gali sau leisti žaist cache prieš amerikiečius. Panašu, kad pranašumą renkantis žemėlapį turės Selfless.

Viską apibendrinus, nepaisant kraupoko brazilų starto, čia bus kova dėl pirmos vietos grupėje. Tačiau įveikinėti tier3/4 brazilų teams yra vienas dalykas, o kiekvieną savaitę žaisti, nors ir pralošti prieš SK/Liquid/C9 yra visai kitokia patirtis ir manau, kad ji čia pravers Selfless ir gali tapti svarbiausiu faktoriu Peru

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)