Select your timezone: Select
Dž.L.Žuvėdra

Bamberg - Unics

10/20 18:00
Added 2016/10/17 17:49 | 0 thanks
  • Yes: 43.9%
  • No: 14.6%
  • No Opinions: 41.5%
  • Voted: 82

Pick: Bamberg (-3.5) @-109 8/10 -8.00

Susitinka vieni šio sezono Eurolygos autsaiderių Bambergo "Brose Baskets" ir Kazanės "Unics", čia einu su didesne negu trijų taškų namų persvara.

Pirmąjame naujojo Eurolygos sezono rate abi komandas patyrė nesėkmės. Vokiečiai išvykoje po dramatiškos kovos nusileido galingajai, kuri, tiesa, neatrodė tokia galinga paskutiniame mače, Stambulo "Fenerbahce". Kazanės klubas namie nusileido kol kas tikrai stringančiai ir savo žaidimo nerandančiai "Barcelona" ekipai.

Remiu vokiečių klubą dėl kelių paprastų priežasčių. Komanda gerai sukomplektuota - visi žaidėjai turi savo vietą komandoje, žaidžiama protingai ir drausmingai. Tarpsezonį prarastas lyderis Wanamakeris, bet žaisti gynėjų grandyje tikrai yra kam. Tuo tarpu "Unics" remiasi pavienių žaidėjų meistriškumu. Galima, žinoma, išskirti vieną geriausių scorerių Europoje K.Langfordą, taip pat atletiškąjį L.Williamsą. Vietiniais žaidėjas komanda pasigirti negali, prieš "Barcą" metimus sumetė Ponkrashovas, bet tikėtis jo stabilių metimų kiekviename susitikime būtų pernelyg drąsu. Jeigu Rusijos klubo gretose nebus aiškaus taškus renkančio ir komanda patempsiančio lyderio, dar geriau seksis Bambergui.

Jau nebe pirmi metai, kai puikiai plėtojama krepšinio infrastruktūra Vokietijoje. Bambergas nėra jokia išimtis. Klubą palaiko nemažai sirgalių, o praėjusį sezoną netgi rimtesni klubai nei "Unics" turėjo vargti prieš "Brose" krepšininkus, o ypač jų namų arenoje. To reikia tikėtis ir ketvirtadienį.

Vietiniuose forntuose kol kas abi komandos neklysta, nieko pernelyg sudėtingo ten ir nebuvo. Teoriškai šeimininkų ekipa turėtų būti kiek šviežesnė - turi viena diena daugiau poilsio. Skrydis iš Kazanės taip pat šiek tiek užtruks. Miestus skiria kiek daugiau negu trys tūkstančiai kilometrų, o tai prisidės prie bendros klubo iš Rusijos sportininkų kondicijos.

Sėkmės, kas kartu. (:

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)