Select your timezone: Select
jankiz

Liverpool - Man. United

10/17 19:00
Added 2016/10/17 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 6

Pick: Man. United (0.0) @150 5/10 5.00

Liverpool žiba pastaruoju metu, pasisekė nugalėt kelis top klubus, o paskutiniosiose nebuvo itin rimti klubai, bet pergalės užtikrintos. Bravo klubui ir Kloppui pelnytai tapus mėnesio treneriu. Manchester United nėra tokia bloga komanda kaip atrodo pagal bukmekerius, visgi tai visada pavojinga komanda. Paskutinėse sužaista atrodo nekaip su Stoke 1-1, tačiau auksinių progų ten imuš tikrai būta, tiesiog nerealizuota.
Liverpool turi netekčių:
Wijnaldum Hamstring Injury
Lallana Groin Strain
Lovren Groin Strain
Clyne Knee Injury
Ojo Back Injury
Gomez Calf/Shin Injury

Wijnaldiumo ir Lallana greičiausiai nepadės šiose rungtynėse, o Lovren ir Clyne prognozuojama jog loš, bet gal nevisai 100proc atsistatę. Visi Liverpool puolimo žaidėjai praeitą savaitę lošė už rinktines, dauguma net kituose žemynuose, o Manchesterio žaidėjai aplamai vos keletas tad pasirengti šiom varžybom palankesnės sąlygos raudoniem velniam. Taip pat nėra Liverpoolio gynyba tokia gera, nors pastaruoju metu ji nepraleidžia daugiau nei 1 įvarčio, bet iš praėjusio sezono žinom, kad Mignolet, Lovren moka pagrybaut. Kažkada teks prasileis ir daugiau nei vieną golą, nebus viskas taip gražu kaip iki šiol.
Man United turi vos keletą netekčių:
H Mkhitaryan Thigh Muscle Strain
P Jones Knee Ligament Injury
Šie žaidėjai nesudaro kolkas jokios svarbios rolės, komandos gynyba kartais braškanti, bet man bent jau atrodo rimtesnė už Liverpoolio, bet rezultatai to neatspindi. Puolimas irgi stringantis, nerealizuojamos progos, tačiau daug potencialo turintis.
Įvertinus Liverpoolio netektis, žaidėjų didesnį užimtumą nematau jokio apart namų aikštės pranašumo, tad bent jau lygiosiom Manchesteris gali ir turi visas galimybes sužaist.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)