Select your timezone: Select
Velnyys

Baskonia - Anadolu Efes

10/14 19:00
Added 2016/10/10 08:33 | 0 thanks
  • Yes: 55.4%
  • No: 4.6%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 130

Pick: Baskonia (-3.5) @-111 7/10 -7.00

Apie baskonia jau rasiau pries maca su Barcelona, kur isvykoje jie pralaimejo tik po pratesimo, likus 4sekundes Hanga pramete antra bauda ir taip teko zaist pratesima, na tikrai komanda zaide puikiai, tas pats Larkin narde po krepsiu, bene 6 zaidejai pelne bent 10 tasku, kas irodo, kad komanda turi nemazai lygiaverciu zaideju. Kaip ir tikejausi jie zaidzia greita ir ivairiapusi krepsini. paliko gera ispudi si komanda.

Baskonia pernai turejo itin gera sezona ir mazai truko, kad komanda butu zaidejus eurolygos finale. Siemet komanda smarkiai atsinaujino. Klubo treneri Perasovic pakeite itin perspektyvus ir jaunas treneris Alonso. Vietoj Bourousi atvyko Bargnani, kuris megins cia atgaivinti savo karjera. Vietoj Adams atvyko kitas NBA zaidejas Larkins, kuris ir NBA puikiai isnaudodavo savo laika. Labai greitas gynejas, turintis puiku metima ir gerai matantis aikste. derama ir si pamaina. Vietoj James atvyko Beubois. Taip gynyboje James kiek geresnis, bet puolime Prancuzas ne ka prastesnis. labia greitas sis gynejas, megstantis zaisti du pries du, sugebantis deramai vadovauti ir komandai. Vietoj Bertanis, Causeur, Planinic atvyko Cooney turint labia gera metima, fiziskai stiprus, labia kovingas zaidejas. Taip pat atvyko Voigtmann. Sis centras turejo puiku sezna pernai Skyliners. kluba papilde snaiperis Akognon, is Brazilijos atvyko Luz kuris puikiai suzaide paskutinese rungtynese pries Murcia ir antroje puseje nemazai prisidejo prie Baskonia spurto. ir kitas naujokas tai Sedekerskis, kuris draugiskose irode, kad gali buti ne tik statistas. Pridejus dar Hanga, kuris sidemet isvede Vengrus I Europos cempionata ir Shengelia kuris grizo po traumos ir sezona pradejo itin gerai, si komanda vel gali nustebinti. Ji tebezaidzia ta greita, grazu, atletiska krepsini.

Anadolu kasmet surenka neprasta sudeti, turi dideli biudzeta, bet nieko doro nenuveikia. Itariu siemet vel gi bus tas pats. Taip Anadolu atleido Ivkovic ir pasikviete butent baskonia pernai iki final4 nuvedusi Perasovic, bet dar karta pakartosiu ,abejoju ar jam siemet pavyks padaryti kazka panasaus. Man Anadolu nekelia didelio susizavejimo. Komanda papilde: Honeycutt atvykes is Khimky. Taip sis zaidejas greitas, megsta greitas atakas, bet metimas jo silpnokas. Kitas naujokas Thomasas, labai atletiskas zaidejas, turetu buti vienas lyderiu klube. NBA nepritapes i Turkija atsikele Cotton, puolime pavojingas, bet gynyboje nepersistengia, ypac pries aukstesnius izaidejus turi problemu. Nors larkin nera aukstas, taciau labai staigus ir greitas, kas manau Cotton sukels problemu. Is Gran Canaria atsikele Omic. Taip jis pavojingas, kai zaidzia nugara, bet jis letas centras, neisivaizduoju kaip jis tvarkysis tarkim su Bargnani kuris megsta atakuoti is toli ar tuo paciu Shengelia kuris vikrus ir gudrus aukstaugis. taip yra Dunston kuris buvo du kartus pripazintas geriausiai besiginanciu zaideju Eurlygoje, bet jis irgi labiau megsta tintis baudos aiksteleje, o isviliojus ji toliau, po krepsiu butu kur kas laisviau prasiverzti tokiem zaidejam kaip Larkin, Hanga. Is pernai likusiu paminejau Brown kuris Anadolu nezaidzia taip sekmingai kaip dare Kuban. liko vienas perspektyvausiu Turkijos zaideju Osman, taip pat liko Granger ir Heurtel. Rimciausia aisku klubo netektis tai Saric kuris isvyko i NBA. Klube nebera ir karjera baigusio Krstic. Puikaus snaiperio Diebler ir neblogai gynyboje zaidziancio Tyus. Na realiai Anadolu tikrai nesustiprejo, be to prarado Saric kuris buvo komandos lyderis. Klube nera tokio zaidejo kuris galetu vesti komanda, bent jau pakolkas tokio nematau.
Taip Anadolu rimtas varzovas, bet Baskonia sudetis mano manymu sukomplektuota geriau, ju zaidimas siuo metu man palieka geresni ispudi, didelis pliusas, dar ka zaidzia namie, o Baskonia namie itin retai pralaimi. Butent jie man ir favoritai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)