Select your timezone: Select
Velnyys

Crvena zvezda - Darussafaka

10/13 19:00
Added 2016/10/10 08:05 | 0 thanks
  • Yes: 47.1%
  • No: 8.8%
  • No Opinions: 44.1%
  • Voted: 68

Pick: Darussafaka @-149 7/10 +4.69

Crvena neabejoju si sezona baigs lenteles dugne. Komanda prarado abu savo lyderius: Zirbes ir Miller kurie buvo puse komandos. Juos pakeite Jenkins kuris pernai nerado sau vietos Armani, Bjelica kuriam karjera jau eina i pabaiga ir Kuzmic kuris pernai Panathinaikos buvo labiau stagtistas. Na isties pamaina nera lygiaverte.Kluba paliko taip pat Mekel, Kinsey, Micic, Stimac ir Marcus Williams. Vieninteli pliusa matau, tik kad pavyko issaugoti Jovic. Sis izaidejas puikiai atlieka savo darba ir neabejoju bus vienas geriausiu Eurolygoje. Pernai jis pasieke Eurolygos rekorda, pries Bayern atlikes net 19 rez. perdavimu! Isskirciau is komandos dar veterana Simonovic, tai geras snaiperis ir gynybos specialistas.Mitrovic pernai del traumos zaide labai mazai, galima is jo tiketis solidaus indelio, kaip ir is Guduric, kai isvykus Miller jo vaidmuo padides, taciau realiai si komanda turbut silpniausia visame turnyre. Turi ji nuostabius fanus, bet abejoju ar siemet jiem tai pagelbes, bent jau pries toki varzova kaip Darussafaka.
Darussafaka vasara smarkiai pasidarbavo. Is NBA prisiviliojo Blatta kuris Europoje laikomas vienu geriausiu specialistu. Is NBA grizo ir Andersonas kuris zaisdamas Zalgiryje buvo vienas geriausiu visoje Eurolygoje. Kitas naujokas tai Wanamakeris kuris atvyko is Bamberg su kuria pernai nustebino ne viena, o jis buvo komandos lyderis. kitas naujokas tai Moerman, sis aukstaugis ne tik puikiai kovoja del kamuoliu, bet ir puikiai atakuoja is toli. Clyburn pernai tapo Izraelio lygos MVP. Tai labai geras snaiperis, itin atletiskas ir universalus zaidejas, taip pat stiprus ir individualiai. Draugiskose iskart irode, kad jis bus vienas komandos lyderiu.ir like du naujokai, tai gynejai Batuk ir Bertans kuris atvyko is Bilbao. Abu sie gynejai pavojingi prie tritaskio linijos.Komanda paliko: Redding, Bjelica ir Preldzic. Na tikrai komanda smarkiai sustiprejo, pridejus dar likusius Erden, Harangody, Slaughter, Aldemir, Arslan ir Savas komanda atrodo labai pavojinga ir jei Blatt sugebes sia komanda suvaldyti tinkamai, ji gali toli nueiti.

Crvena kaip minejau siemet smarkiai susilpnejusi, kai tuo tarpu Turkai akivaizdziai susitipreja, o ir draugiskose zaide sekmingai. Nors ir isvyka, kur Belgrade zaisti visada sunku, jie man favoritai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)