Select your timezone: Select
Velnyys

Armani Emporio - Maccabi Tel Aviv

10/13 18:00
Added 2016/10/10 07:32 | 0 thanks
  • Yes: 51.0%
  • No: 7.8%
  • No Opinions: 41.2%
  • Voted: 102

Pick: Armani Emporio (-4) @-111 7/10 -7.00

Armani siemet surinko itin pajegia sudeti, bent jau nepamenu kada jie yra tokia tureja stipria, kur kiekvienoj pozicijoj po du lygiavaercius zaidejus, tai leidzia palaikyti vienoda tempa. Komanda labai ivairiapusiska, Repesa turi dideli pasirinkima keiciant taktikas ir panasiai. Komanda is preito sezono atsisake komandoje nepritapusius ir nestabiliai zaidziusius: Hummel, Lafayette, Jenkins, Moss, Batista, Magro..Juos pakeite: Zoran Dragic kuris ne tik puolime, bet ir gynyboje labai solidus zaidejas. Hickman labai pajegus vienas pries vienas gynejas. Pascolo kuris pernai daug prisidejo prie kiek netiketo sekmingo Trento zaidimo. O ir sprendziant is draugisku rungtyniu ir dvieju pirmu turu sis zaidejas puikiai isiliejo i komanda.Kitas komandos naujokas tai Abass kuris vel gi pernai turejo labai gera sezona kitoje Italijos komandoje, o ir Armani jis naudingai isnaudoja savo laika. Ir aisku svarbiausias pirkinys buvo Raduljica. Sis centras vienas geriausiu Europoje. Gali pataikyti is betkur, puikiai zaidzia nugara, labai gudrus zaidejas, gerai mato ir aikste. Pridejus dar likusius: McLean, Simon, Macvan kurie sezono pradzioje demonstruoja labai gera zaidima, dar aisku itin talentinga ir stipru individualiai Gentile, patyrusi izaideja Cinciarini ir Sanders komanda atrodo isties itin stipri. Taip yra dar Kalnietis kuris Europos cempioonate zaide ispudingai, draugiskose irgi zaide gerai, bet del jo yra dar klaustukas, nes turi smulkia trauma, pirmuose dvejuose turuose nezaide Italijos lygoje. Bet manau visai tiketina, kad jis pries Maccabi zais, nebent nereikes jo indelio, komanda ir taip susitvarkys.
Maccabi kaip visada prisiperka rodos geru zaideju, bet paskutiniai du metai ju po Eurolygos laimejimo jiem labai prasti.Net Izraelyje nesugebeta laimeti lygos, ka jie dare daug metu is eiles be didelio vargo. Sezono starte lygos finale jie tiesiog buvo sutrypti Hapoel klubo. Be to trauma gavo vienas svarbiausiu tarpsezonio pirkiniu Weems, kuris praleis pirmas trejas Eurolygos rungtynes. Trauma turi ir kitas komandos naujokas Miller kuris pernai turejo puiku sezona Crvena klube. Jo grizimas i aikste negreitas. Is Crvena atvyko ir kitas jos lyderis Zirbes. Is Rusijos atvyko Rudd kuris pernai buvo isrinktas i simbolini Eurocup penketuka, bet abejoju ar Maccabi jam tinkama komanda kurioje pilna zaideju kurie imasi iniciatyvos, o Nizhnyi jis buvo iprates daug sau leisti..Kitas solidus pirkinys tai Goudelock. Is Turkijos atvyko Iverson, is Italijos Alexander is Crvena dar vienas pirkinys Mekel. Na atrodo tikrai neprasti pirkiniai, bet komandos zaidimas nesilipdo, plius tos traumos irgi trukdo komandai susizaisti. Nei draugiskose jie nieko padoraus neparode.
Armani siuo metu isties atrodo solidesne komanda, gerai pradejo sezona, didelis pliusas dar ,kad zais namie ir jie man favoritai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)