Select your timezone: Select
alen7

Islandija - Suomija

10/06 18:45
Added 2016/10/06 09:26 | 0 thanks
  • Yes: 62.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 37.5%
  • Voted: 16

Pick: Islandija @-133 8/10 +6.00

Kaip ir tikėjausi, šiandien dar pakilo linijos šiek tiek šiose rungtynėse.
Suomių žaidimo vertint nereikia, rezultatai prasti ne dėl kažkokių pašalinių priežasčių, tiesiog toks yra rinktinės lygis. Islandai žaidžia be galo kovingai namų arenoje. Nuo 2014 metų komanda sužaidė 10 rungtynių ir per šį laikotarpį pralaimėjo vos kartą, Švedijos rinktinei. Toliau sekė pergalės prieš čekus, turkus, olandus, austrus. Pirmosios rungtynės su ukrainiečiais islandams buvo pakankamai geros, ten saliečiai pirmi išsiveržė į priekį, tačiau vėliau Ukraina rezultatą išlygino ir mačas baigėsi 1:1. Suomiai mane galutinai nuvylė po lygiųjų su Kosovo rinktine. Kosovas visai neseniai atsirado futbolo žemėlapyje ir lygiosios su jais yra tikrai prastas rezultatas.

Islandai turi labai charizmatišką trenerį - Hallgrimsson. Komandą jis sulipdė kaip vieną kumštį, ten niekad nebuvo ir nebus kažkokios tai super-žvaigždės. Visi lygūs ir visi žaidžia kaip gali. Po tokio EC nuotaikos pas žaidėjus puikios, pati komanda tikisi nustebinti visus ir papulti net į WC 2018. Grupė tokiam planui įvykdyti nėra palanki, be islandų čia į pirmas 2 vietas pretenduos turkai, kroatai ir turbūt ukrainiečiai. Kaip minėjau, komandos stiprioji pusė yra vieningumas, kovingumas ir žaidimas namuose. Čia komanda privalo susirinkti taškus prieš tokias komandas kaip Suomija ar Kosovas.

Abi komandos gerokai susilpnėjusios. Islandams nepadės saugas Gislason, atakuojantys žaidėjai Sightorsson ir Gudjohnsen bei vartininkas Gunnleifsson. Tiesa jų visų nebuvo startinėje sudėtyje rungtynėse su ukrainiečiais, tad didelio nusivylimo nematau. Pas suomius situacija kitokia ir netektys jiems daug skaudesnės. Nebus vieno iš svarbiausių saugų Sparvo, Riskio, gynėjų Uronen bei Toivio. Taip pat nepadės vienas iš lyderių - Pohjanpalo.

Formos komandų skirtingos, nuotaikos taip pat. Perspektyvą didesnę neabejotinai turi islandai, tad tikiuosi jų nesunkios pergalės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)