Select your timezone: Select
alen7

Krasnodar - Nice

09/29 17:00
Added 2016/09/29 12:48 | 0 thanks
  • Yes: 45.5%
  • No: 27.3%
  • No Opinions: 27.3%
  • Voted: 22

Pick: Krasnodar @-105 6/10 +5.70

Už Krasnodarą maloniai kyla kofas tai bandom griebti jį. Asmeniškai man, Krasnodaras ko gero yra simpatiškiausia Rusijos komanda. Kalbant tiek apie neblogai sukomplektuotą sudėtį, tiek apie valdybą. Didesnė dalis Rusijos klubų valdomos įmonių ar kelių asmenų, o Krasnodaras verčiasi valdomas vieno žmogaus. Sudėtis taip pat ganėtinai pajėgi. Yra Smolov, Eboue, Naldo, Joaozinho. Kol kas rezultatai Rusijoje nėra labai geri, tačiau komandos prioritetas bent jau šįmet yra pasirodymas Europoje. Konkurencijos Rusijoje labai daug nėra ir ten pasivyti TOP4 visada bus galima. Žaidimas Krasnodaro tikrai nėra ypatingas, tačiau atkaklumu ir greitomis atakomis jie varžovus skriaudžia. Rusijos lygoje 24 dieną žaidė rungtynes su CSKA išvykoje. Visi žino, kad pas CSKA jų arenoje niekad nebūna lengva, tačiau komanda pasiėmė lygiąsias 1:1 dėka visiškai lygaus žaidimo šeimininkams.

Nice šįmet yra kažkas įdomaus. Prancūzijos lygoje kol kas užima 1 vietą, tačiau nemanau, kad ten ilgai išsilaikys. Ta pati situacija yra ir su Europos lyga. Komandos suolas trumpas, apylygių žaidėjų nėra daug, o ir pats Favre kalba, kad komanda dar tik besikurianti, ruošimosi periode ir tikrai nesitiki kažko kažkam įrodinėti. Varikliukas neblogiems rezultatams ko gero buvo Ballotelio puikūs pasirodymai.

Traumų turi ir vieni ir kiti, ir net nežinau kieno skaudesnės. Rusams nepadės vienas iš svarbiausių žmonių - Wandersonas. Be jo dar nebus ir saugo Kabore. Nice nukentėjo iš gynybinės pusės. Gynėjas Gaurier nepasirodys dėl patirtos traumos. Yra daug spekuliacijų dėl Balloteli. Vienur rašo, kad į aikštę nežengs, kitur, jog žengs.

Žaidimo atžvilgiu Krasnodaras yra pajėgesnis, bent jau šiai dienai. Nice daugiau dėmesio skirs vietinei lygai ir netikiu dideliu draskymusi Europoje. Krasnodaras turi aiškų tikslą ir tikrai eis link jo. Prancūzai viena diena vėliau, 25 dieną žaidė rungtynes Prancūzijoje ir tikiuosi šiokio tokio nuovargio. Ballotelis ten nebuvo net registruotas, neaišku kaip bus ir šiandien. good luck

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)