Select your timezone: Select
alen7

Fredrikstad - Strommen

09/19 17:00
Added 2016/09/19 12:46 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 4

Pick: Over (OVER 2.5) @-141 8/10 +5.68

Įdomumui norėjau kelti dar vakar, tačiau bandom ir šiandien, su kiek mažesniu kofu. Vakar bet365 dar davė 1.80, šiandien beliko tik 1.62.

Strommen - stiprūs vidutiniokai, pretenduojantys į TOP6. Šiandieninės pergalės atveju jie pasiektų ilgai medžiotą 6 vietą. Sezonas pagaliau stabilizavosi, nes tiek praėjęs, tiek šio pradžia komandai buvo labai banguoti ir permainingi. Tai įlipama į TOP6 zoną, vėliau krentama iki 12-13 vietos. Ekipa dabar gerame kelyje, turėtų susirinkti taškus ten kur tikimasi. Paprastai komanda įsivelia į greitą žaidimą, ko pasekoje praleidžia daug, tačiau įmuša dar daugiau. Išvykose ypač. Su lyderiaujančiomis komandomis stengiamasi palaikyti tempą ir laikytis gynyboje, todėl rungtynės užbaigiamos underiniais rezultatais. Su silpnesnėmis - viskas kitaip. Komanda puola intensyviai trumpomis atakomis, kurios išmuša iš vėžių oponentus.

Šeimininkai ilgai kovoja dėl egzistavimo šioje lygoje. Komanda pasistiprinusi, tačiau žaidimo vis tiek neatrandama. Atleidus senąjį trenerį rezultatai pradėjo gėrėti ir ekipa pagaliau iššoko iš ,,raudonosios zonos", tačiau dėl nieko negali būti tikra. Liko 5 turai, o taškų atžvilgiu yra lygybė su 13, iškrentančia vieta. Paskutiniame ture buvo sužaista lygiosiomis su 6 vieta ir tai mano manymu yra geras rezultatas, kadangi paėmus bendrą vaizdą Mjondalen yra labiau patyrusi ir tikrai geresnė komanda. Fredrikstad savo ruožtu iškovojo labai svarbų tašką išvykoje prieš Hodd vienuolikę.

Traumos. Jų svečiai turi LABAI DAUG. Ir kelios iš jų yra labai skaudžios. Pagrindinis gynėjas Andresen iškrito, saugas Blarud ir puolėjas Konate taip pat. Konate nėra toks svarbus komandai, tačiau Andreseno ir Blarudo indėlis komandai yra milžiniškas. Su šeimininkais istorija kita ir jie šiandien jokių netekčių neturi.

Logika paprasta. Strommen - muša daug, praleidžia taip pat. Šiandien nėra gynėjo, kuris yra pagrindinis ramstis, tad gynyba neabejotinai susilpnėjusi. Fredrikstadui atsirado galimybė pakilti net iki 9 vietos ir šiek tiek atsipalaiduoti. Komandos daug mušančios, abi eis į pergalę, tad 3 įvarčių čia tikiuosi mažiausiai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)