Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Real Sociedad - RCD Espanyol

09/09 18:45
Added 2016/09/06 10:19 | 0 thanks
  • Yes: 45.5%
  • No: 18.2%
  • No Opinions: 36.4%
  • Voted: 22

Pick: RCD Espanyol (+0.5) @-101 10/10 +9.90

Neisivaizduoju kokias varzybas cia bukai laiko, bet 1.9 koef. uz Real Sociedad treciose naujo sezono varzybose yra isprotejimas. Real Sociedad dauguma zaideju islaike is praeito sezono. Prarado Diego Reyes ( dabar Espanyol komandoje), buvo svarbus CB komandoje, Jonathas (nebuvo prastas puolejas, tiesiog nepilnai pritapo prie komandos) ir Aguirretxe, pagrindinis puolejas negales padeti iki metu pabaigos del traumos. I komanda atejo Juanmi (neturejo gero sezono Southampton komandoje, bet tai nera blogas zaidejas) ir William José (turejo gera sezona Las Palmas komandoje). 2 neblogi puolejai, kurie komandai duos tikrai alternatyvu. Tai yra gana solidi komanda ir nemanau, kad jie tures daug problemu siame sezone. Problema, kad jie neturi intensyvumo kaip kitos komandos ir tai kainuoja daug tasku. Paskutines varzybos pries Osasuna jie laimejo 0:2. Osasuna yra lygos naujokai ir turejo daug progu ir tikrai zaidimas nebuvo prastas, taciau ivartis praleistas pries pat kelinio gala ir po to isimustas i savo vartus kai Real Sociedad praktiskai nedare nieko.

Espanyol pralaimejo pirmasias 4:6 pries Sevilla ir antrasias suzaide 2:2 pries Malaga. Abiejose varzybose isiverze pirmi, bet islaikyti rezultato nesugebejo. Pagrindine problema gynyba. Turi gera treneri Quique Sánchez Flores ir daug patirties turinciu zaideju, taigi turetu viskas susitvarkyti.

Espanyol turi daug geresnius puolejus Leo Baptistao, Gerard Moreno Álvaro Vázquez. Taip pat komanda daug geriau jauciasi kontraatakose, zinant, kad Sociedad megsta palaikyti kamuoli jiems cia bus pliusas. Viska bendrai cia paziurejus, komandos dar daug kur turi dirbti, bet value man cia sveciu puseje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)