Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Sevilla - Las Palmas

09/10 16:15
Added 2016/09/06 09:35 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 66.7%
  • Voted: 24

Pick: Las Palmas (+0.75) @120 10/10 -5.00

Per daug man cia Sevilla laikomi favoritais, nors konkreciai dar nieko gero neparode. Turi nauja treneri, daug nauju zaideju, galbut ipusejus sezonui tai bus gera komanda, bet siuo metu dar yra daug kur dirbti ir pries solidzia komanda kaip Las Palmas gali tureti problemu. Pirmos varzybos buvo pries Espanyol, kurias laimejo (6:4). Sevilla komandos gynyba buvo silpna, galetume sakyti puolimas buvo tobulas, 6 imusti ivarciai, taciau Espanyol gynyba buvo tiesiog juokinga. Sekancios varzybos zaistos pries Villarreal ir sios varzybos buvo visiskas nusivylimas. Varzybos baigesi (0:0). Villarreal buvo labai blogoje situacijoje, daug zaideju traumuotu ir prastose formose ir tai jie buvo nusipelne laimeti sias varzybas. Sevilla beveik nesukure progu. Vienintelis dalykas ka jie galejo padaryti prie Villarreal vartu tai tolimi smugiai ir skersavimai is krastu. Pirmos varzybos parode labai prasta gynyba ir nors antrosios jsu turetu mums duoti pasitikejimo ju gynyba, taciau visiskai taip nera. Tiesiog Villarreal nepasinaudojo savosiomis progomis. Sevilla treneris Sampaoli nori komandai ipaisyti savo zaidimo braiza, kad komanda zaistu trumpais perdavimais, taciau jis tam neturi tinkamu zaideju ir tam lygiui pasiekti dar reikes praleisti daug laiko treniruotese. Praeita sezona su Emery viskas buvo greita, mazai stumdymo viduryje ir viska taip greitai pakeisti yra per sunku. Pries Villarreal jie dare tokias klaidas, kurias daro tik vaikai. Komanda turi daug potencialo, bet dar reikia daug kur padirbeti.

Las Palmas yra visiska priesingybe. Kaip komanda dirba puikiai. Treneris Quique Setien atliko nuostabu darba praeitame sezone ir pilnai tikiu, kad prates ji siemet. Komanda megsta palaikyti kamuoli, spausti savo varzovus ir uzbaigti viska greitai, taip kad siai dienai tai labai pavojinga komanda.

Pagal viska ka man teko stebeti per siu komandu pirmasias varzybas, tai su siomis linijomis visiskai nesutinku. Dar pridekim, kad Sevilla turi zaideju kurie isvyko i rinktines, o Las Palmas tokiu neturi.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)