Select your timezone: Select
alen7

Bosnija - Estija

09/06 18:45
Added 2016/09/06 08:48 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 80.0%
  • Voted: 10

Pick: Over (OVER 2.5) @100 8/10 +8.00

Bosniai žaidžia netokioje ir sudėtingoje grupėje, kurioje be jų į TOP2 pretenduoja belgai ir graikai. Jau aukštesnio lygio komandos parodė, kad nesitaupo ir ne tokias pajėgias stengiasi užmėtyti kepurėmis nuo pirmų rungtynių, kadangi tiesiogiai į kitą etapą keliauja tik pirma vieta. Futbole nutinka visko ir nenustenbu sužinojęs, kad bosnių tikslas yra užimti 1 vietą grupėje. Atrankoje į EURO2016 bosniai taip pat užėmė 3 vietą grupėje ir tada atkrintamosiose pralaimėjo airiams bendru rezultatu 3:1. Bosnijos žaidimas namuose yra neblogai nuteikiantis - komanda nepralaimi jau 6 rungtynėse paeiliui. Nugalėtas Velsas, Izraelis, Andorra ir lygiosios su belgais bei airiais. Komanda turi Miralem Pjanic, Senad Lulic, Edin Dzeko ir Asmir Begovic.

Estai (?) Nu jų padėtis grupėje aiški, nors komanda tikisi kaip niekad parodyti kažką naujo dėka pakritusių burtų ir gautos grupės. Tačiau iš jų nieko nesitikiu, pajėgūs jie aplošti tik Kiprą ir Gibraltarą. Paskutinės rungtynės su Malta buvo apgailėtinos ir komanda parodė, kad neišlipa iš seno braižo ir nieko neturi pasiūlyti komandoms atakuojant. Gynyba pas juos buvo stiprioji pusė, tačiau šiandien tokia tikrai nebus. Estams nepadės patyręs gynėjas Jaager. Be jo, nebus ir dar kelių lyderių, svarbiausių žmonių rinktinei - Puri, Kink, Ojamaa.

Estai įvartį pajėgūs įmušti tada, kuomet bosniai bus susikrovę poros ar kelių įvarčių persvarą. Komanda susilpnėjusi, versis be lyderių ir žais prieš bosnius, kurių atakuojantys žaidėjai norės pergalės ir daug įvarčių. Minusinė fora bosnių nėra man tokia saugi, kadangi žaidimas jų nėra greitas ir viskas čia gali baigtis 1:0, bet žinant, kokia svarbi padėtis ir įvarčių skaičius, tikiuosi čia 3:1 ar 3:0.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)