Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

RCD Espanyol - Malaga

08/26 20:00
Added 2016/08/25 06:34 | 0 thanks
  • Yes: 26.7%
  • No: 6.7%
  • No Opinions: 66.7%
  • Voted: 30

Pick: Malaga (Malaga DNB) @144 9/10 9.00

Mano akimis varzybos 50/50, taigi prie siu liniju man labai tinkamas statymas uz sveciu DNB. Praeita savaite Malaga suzaide lygiosiomis namie pries Osasuna (labai solidus naujokai). Zaidimas buvo gan neblogas, bet truko sekmes musant ivarcius. Malaga siais metais turi gera komanda. Buvo pasistiprinta keliais zaidejais, tai Llorente gynybai(labai geras CB, kuris zino ka daryti), Keko ir Jony krastuose(puikus zaidejai, kurie gali tureti nuostabu sezona) ir Sandro (is Barcelona, galbut nebus topines klases zaidejas, bet tokiai kaip Malagai tikrai pravers). Treneris Juande Ramos buvo geras treneris, bet per pastaruosius metus nenuveike nieko gero, todel sunku pasakyti kaip jam viskas sklostysis.

Espanyol pralaimejo beprotiskose varzybose 4:6 pries Sevilla. Pirma varzybu puse Espanyol buvo nebloga, bet antroje Sevilla visiskai dominavo. Mano nuomone komanda yra geresne nei praeita sezona. Naujas treneris Quique Sanchez Flores. Pasikviete i komanda veteranu ir viskas gan solidziai atrodo. Turi nebloga saugu grandi, puolejus (Baptistao) ir gera vartininka Roberto, kuris bus labai svarbus zaidejas. Pagrindine komandos problema, tai gynyba ir mes tai jau galejome matyti. Quique prase klubo 2 nauju CB, bei RB ir LB. Taciau kolkas jie tik pasieme Demichelis(35 metu ir nemanau, kad jis gali pasiulyti kazko naudingo komandai).

Bendrai sudejus viska varzybos turetu buti lygios. Komandos turi vienu ar kitu problemu, bet bunant silpnam gynyboje cia yra visai kas kita. Taigi varzybose 50/50 gaunam koef. 2.44 uz DNB ir tai yra tikrai geras pasirinkimas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)