Select your timezone: Select
Dž.L.Žuvėdra

P.Cuevas - M.Klizan

07/17 13:00
Added 2016/07/16 18:51 | 0 thanks
  • Yes: 58.8%
  • No: 5.9%
  • No Opinions: 35.3%
  • Voted: 34

Pick: P.Cuevas (-1.5 set) @106 8/10 -8.00

Finalas Hamburgeryje, sustinka du gruntininkai - urugvajietis Pablo Cuevas ir slovakas Martinas Klizanas. Čia einu su tenisininko iš Pietų Amerikos "sausa" pergale.
Cuevo buvimas finale manęs visai nestebina. Tenisininkas žaidžia nuostabų sezoną, kovos duoda kiekvienam. Net ir kitaip susiklosčius pirmąjam ketvirtfinaliui, ir Kohliui išėjus į pusfinaly vietoje Olivo, būčiau neabejodamas rėmęs Pablo. Paduodamas šiame turnyre urugvajietis klysta retai, užtikrai veikia tiek forehandas, tiek ir backhandas - jo pagrindinis ginklas. Tiesa, šiandien neatrodė super užtikrintai prieš kibų oponentą, bet pergalė vis tiek buvo pasiekta ramiai.
Kitoje kortų pusėje kairiarankis Klizanas, kol kas rodantis taip pat patikimą žaidimą Hamburge, ypač tuomet, kai žaidžia kiek agresyviau. Šiandien įveiktas jau paskutinias dienas skaičiuojantis senukas Robert'as. Turnyre nebuvo sutikęs jokio kito pajėgesnio varžovo.
Apskritai kalbant, slovakas nėra labai stabilus tenisininkas, skirtingai nei Cuevas. Vienintelis jo koziris rytojaus finale gali būti kairė ranka ir geras forehand'as. Pablo natūraliai su savo cross court backhand'u siųs nemažai kamuoliukų ant slovako FH, kas gali sukelti šiek tiek problemų ir priversti Cuevą šiek tiek keisti žaidimo braižą, tačiau reikia paminėti, kad pastarojo FH taip pat veikia puikiai.
Šiame mače tiesiog daugiau pliusų matau Pablo pusėje ir tikiu, jog finalą sugebės užbaigti per du setus. Breikinti Klizaną, kuris tikrai nėra optimalios formos, yra daugiau negu pajėgus. Šiandien taip pat žaidė laaabai banguotai. Tas pats Robert'as įvyniojo jam porą breikų, tačiau senukui tiesiog pritrūko jėgų ilgame turnyre.
H2H tenisininkai susitiko vieną kartą, taip pat ant grunto. Tąkart užtikrintą pergalę šventė Cuevas.
Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)