Select your timezone: Select
financier

Colombia - Chile

06/23 00:00
Added 2016/06/22 09:52 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 24

Pick: Chile (Čilė pateks į kitą etapą) @-125 7/10 +5.60

Pradėkime nuo to, kad Kolumbijos rinktinė iš grupės išėjo antroje vietoje vien tik dėl įmuštų/praleistų įvarčių santykio nusileisdami USA. Praleido jie nemažai, turint omenyje, jog būtent tik USA nesugebėjo jiems įmušti įvarčių, o prasileido ir nuo Paragvajaus ir nuo Kosta Rikos. Žengę į kitą etapą jie sunkiai, pabrėžiu, labai sunkiai sukovojo su Peru rinktine, nors ten turėjo būti kitoks vaizdas žvelgiant iš grupės susitikimų ir kaip ten atrodė Kolumbija. Susidarė tokia nuomonė, jog šiek tiek pavargę ir nenusiteikę jie ten išėjo, žaidimas nesiklijavo visiškai, vos vienas smūgis į vartų plotą per visą žaidimo laiką ir pasiektą pergalė po 11m baudinių manęs neįtikino, neįtikino ir Kolumbijos žvaigždių žaidimas su Peru, nei Cuadrado nei Rodriguezas nesužaidė taip, kaip iš jų buvo tikimąsi. Bet ir Peru neleido primesti Kolumbiečiams savojo žaidimo.
Kalbant apie Čiliečius, tai čia nuotaikos kur kas geresnės ir nuteikia optimistiškiau. Rinktinė susižaidusi, turi savo komandos branduolį kuris ją tempia pagirtinai. Ketvirtfinalyje meksikiečiai buvo taip sudaužyti, kad net koktu darosi, nors Meksika turi tikrai pajėgią rinktinę, užėmusią grupėje pirmąją vietą. Kas motyvuoja imti Čiliečių patekimą į kitą etapą, tai, kad jų puolėjai ir saugai dirba nepriekaištingai ir muša pasikeisdami, maždaug jei vieną dieną kamuolys ant kojos nelips tarkim E. Vargas, tai hattricka gali sukalti tiek Sanchezas, tiek Vidalis. Komanda nėra priklausoma nuo vieno žaidėjo ir ten žaidimas sukasi labai gražiai.
Reziume, ketvirtfinaliuose turėjom visiškai skirtingus pasirodymus iš kurių bendras vaizdas man geresnis susidarė būtent apie Čilės rinktinę. Taip pat pasidėjęs esu ir jų pergalę su 2.50. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)