Select your timezone: Select
ramiakass

Khimik - Juventus

11/25 16:00
Added 2015/11/25 14:40 | 10 thanks
  • Yes: 54.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 45.5%
  • Voted: 22

Pick: Khimik (fora -3.5) @-133 9/10 +6.75

Šiek tiek pakilo kofas už khimik pergalę, net nežinau dėl ko, bet man čia aiškus favoritas būtent namie žaidžiantys ukrainiečiai. Taip po konflikto su Rusija krito Ukrainos čempionato lygis dėl suprantamų priežasčių, tačiau tai nereiškia, kad ukrainiečiai nebemoka žaisti krepšinio ar komandų lygis yra NKL lygio. Khimik čempionate pirmauja iškovoję 7 pergales ir patyrę 1 pralaimėjimą. Būtent paskutiniam ture komanda skaudžiai pralaimėjo namie pagrindiniams konkurentams Dinamo krepšinininkams. Pažiūrėjau statistiką, tai galima sakyti buvo žiauriai juoda diena namų komandai, pasiekė tikslą vos 4 tritaškiai iš 27. Taigi pirmas pralaimėjimas šiame sezone komandą turėtų tik dar labiau motyvuoti.
Sudėtis Khimik tikrai nėra prastesnė už Juventus, gal šiek tiek trūksta patyrusių žaidėjų, tačiau porą neblogų amerikiečių turi, keli vietiniai irgi yra buvę jaunimo rinktinės lyderiai. Ukrainiečiai Fiba taurėj žengia užtikrintai 4 pergalės iš 4, net 3 pergalės išvykose.Kol kas namai neužsitikrinę vietos kitam etape, taigi motyvacija vis dar turėtų būti. Be to ukrainiečiai gausiai renkasi į savo komandos mačus, pramogų ne tiek jau ir daug ten pas juos be krepšinio.
Juventus nuotaikos po savaitgalio neturėtų būti linksmos, nes patirtas sutriuškinimas Prienuose, kur gauta 65-89 nuo Vytauto. Kas liečia Uteną, kol kas komanda žaidžia sakyčiau pagal galimybes, namie gali kibti visiems į atlapus, svečiuose dažnai gauna stipriai prieš stipresnius. Sireikos krepšinio filosofija sunkiai pritaikoma šiai komandai, nes tiek Alijevas, tiek Viskontas nėra tie įžaidėjai, kurie mokėtų ir galėtų improvizuoti puolime, o būtent Sireika suteikia daug laisvės patiems krepšininkams daryti sprendimus aikštėj. Be to treneris nėra gynybos specialistas, taigi jei puolimas buksuoja šansų laimėti uteniškiai neturi. Iškritus Urbučiui po krepšiais ima trūkti Utenai jėgos. Juventus nuotaikos po savaitgalio neturėtų būti linksmos, nes patirtas sutriuškinimas Prienuose, kur gauta 65-89 nuo Vytauto.
Fiba taurėj 2 pergalės ir 2 pralaimėjimai, taigi norint žengti į kitą etapą būtinai reikalinga pergalė, tačiau vien noro šnd gali ir neužtekt. Prognozuočiau sunkų vakarą Utenai ir pralaimėjimą, gal net dviženkliu skirtumu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)