Select your timezone: Select
ramiakass

Alba Berlin - EnBW Ludwigsburg

11/17 18:15
Added 2015/11/17 08:50 | 2 thanks
  • Yes: 38.5%
  • No: 10.3%
  • No Opinions: 51.3%
  • Voted: 78

Pick: EnBW Ludwigsburg (fora +11.5) @-130 9/10 +6.93

Nėra čia ta Alba tokia jau didelė favoritė pagal mane, gali kaip reikiant čia svečiai kibti į atlapus Berlyno komandai ir pakovoti dėl pergalės. Kad prieš Albą gali laimėti jau įrodė Ludwingsburgas pirmam ture, kur namie nušlavė Obradovičiaus auklėtinius ant 19 taškų. Aišku norės namie Alba atsirevanšuoti kaip galima įtikinamiau, bet priešininkai irgi neatvažiuoja čia pasiduoti.
Alba kol kas vokiečių lygoj žengia pirmi, iškovotos visos 8 pergalės, sekmadienį iškovota užtikrinta pergalė prieš Eurolygoj žaidžiančią Bayern komandą. Berlyno komandos lyderiai puikiai pažystamas W.Cherry atvykęs iš Žalgirio, veteranas iš kroatijos Lončaras, centras Kikanovič,iš Partizano atvykęs Milosavljevic. Sudėtis neįspūdinga, bet to kol kas užtenka skinti pergales tiek Vokietijoj tiek Ulebe, kur po minėto pralaimėjimo pirmam ture sekė 4 pergalės. Išskyrus pergalę 13 taškų skirtumu prieš Gran Canaria kitos 3 pergalės buvo iškovotos po atkaklių kovų.
Kas liečia Ludwingsburgo komandą, tai Vokietijoj kol kas žaidžia ne ką praščiau už Albą, 7 pergalės ir tik vienas pralaimėjimas. Komandoj taip pat yra pažystamų veidų. Vienas pagrindinių komandos vedlių iš Neptūno persikėlęs M.Shakuras, sėkmingai rungtyniauja jau 2 sezoną žaidžiantis amerikietis Brockmanas bei iš Lenkijos lygos atkeliavęs Trice. Puikiai pritapo ir du studentai iš NCAA lygos Cotton ir Oneal. Uleb taurėj komanda žaidžia irgi neblogai, iškovotos 3 pergalės ir patirti 2 pralaimėjimai, paskutiniuose 2 turuose iškovotos pergalės prieš Le Mans išvykoj bei prieš Brindisi namie. Savaitgalį Vokietijos lygoj iškovota užtikrinta pergalė prieš Gottingeną.
Taigi susitinka dvi Vokietijos lygos lyderės ir čia tikiuos gana įdomios kovos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)