Select your timezone: Select
ramiakass

Laboral Kutxa - Gran Canaria

11/01 12:00
Added 2015/11/01 06:20 | 0 thanks
  • Yes: 59.0%
  • No: 7.7%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 78

Pick: Laboral Kutxa (fora -5.5) @-132 8/10 +6.08

Dvi komandos kol kas šį sezoną einančios be pralaimėjimų ACB lygoj. Šnd patirs pirmą pralaimėjimą viena iš jų ir mano nuomone tai bus Gran Canaria. Pagal sudėtį Laboral komanda atrodo galingiau, be to šnd žaidžia jie namie, kas Ispanijoj dažnai būna lemiamas faktorius.
Taigi Laboral komanda kol kas demonstruoja puikią formą tiek Eurolygoj tiek Ispanijoje. Ispanijoj paskutiniam ture svečiuose nugalėta Eurolygoj žaidžianti Unicaja. Eurolygoj paskutiniame ture nušluota Limoges komanda 36 taškais, prieš tai namie po pratesimo palaužta Olympiacos komanda.
Sudėtis tikrai gana rimta, yra gynėjas iš Prancūzijos Causeur, patyręs centras Bourousis, gerą formą demonstruojantys amerikiečiai Adams ir James. Dar galima paminėti puikiai žaidžiantį aukštaūgį Tillie, Planinic, gerai žinomas gynėjas iš Slovėnijos Blažič. Prie komandos vairo stovi Perasovic.
Kas liečia Gran Canaria komandą, taip iškovotos 3 pergalės Ispanijoj, 3 Europos taurėj, tačiau nei vienas varžovas nebuvo Eurolygos lygio, Europos taurėj įveikti Italai, Prancūzai ir vokiečiai, kurie net savo čempuose kol kas nėra tarp lyderių. Ispanijoj irgi įveiktos vidutiniokės ar lentelės dugne būsiančios komandos.
Turi komanda neblogą centrą iš Slovėnijos Omic, sėkmingai žaidžiantį amerikietį Kuric, yra porą neblogų vietinių kaip Aguilar ir Rabaseda, dar mums gerai pažystamas australas Newley, veteranas Savane bei suomis Salin. Sudėtyje net yra lietuvis centras Galdikas, tačiau šiam kol kas netenka pasireikšti aikštėj. Dar verta paminėti, kad prie komandos vairo stovi patyręs treneris Reyes. Komanda tikrai nebloga, tačiau netikiu, kad gale sezono ji bus tarp 4 stipriausių komandų ACB lygoj.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)