Select your timezone: Select
ramiakass

PGE Turow - Pieno Žvaigždės

10/28 17:30
Added 2015/10/28 04:48 | 3 thanks
  • Yes: 75.4%
  • No: 3.1%
  • No Opinions: 21.5%
  • Voted: 130

Pick: PGE Turow @-143 10/10 +7.00

Turow gal ir ne Eurolygos lygio komanda, tačiau Pieno Žvaigždes ir LKL lygoj spardo paskutiniu metu kas netingi. Lenkai jau 3 metus iš eilės laimi savo čempionatą ir suburia neblogą sudėtį kiekvienam sezonui. Šiemet komanda startavo ne taip sėkmingai kol kas. 1 pergalė ir 3 pralaimėjimai. Tačiau visos nesėkmės išvykose, 1 pralaimėjimas tik po pratesimo Anwil komandai, dar vienas paskutinėm sekundėm pralaimėtas mačas Asecco komandai.
Reikia pažymėti, kad komandai dar trūksta susižaidimo, nes komandoj iš preito sezone likę vos keli vietiniai krepšininkai. Vienas jų puikiai žinomas Lenkijos rinktinės veteranas F.Dylewicz. Komandą papildė visas burys legiono, iš NCAA atvyko D.Harris, iš Venesuelos C.Tatum, jaunas serbų įžaidėjas J.Novak, iš Rumunijos lygos D.Dillon, puikiai pažystamas lietuvis D.Krestinin.
Kas liečia Pasvalį, tai komanda išgyvena žaidimo krizę, komanda kritusi į nemažą duobelę, patirti 4 pralaimėjimai iš eilės, namie gauta sausai nuo Lietkabelio, pralaimėta nežibantiems Šiauliams, išvykoj nepasipriešinta Vytautui. Paskutinė pergalė išvargta prieš Nevėžį svečiuose. Komandos komplektacija gana skystoka lyginant su praėjusiu sezonu. Kol kas legionieriai žaidžia silpnai, iš vietinių kurie turėtų tempti komandą tiek Samėnas, tiek neseniai atėjęs Babrauskas žaidžia tragiškai. Komanda neturi normalaus centro, nors Staniulis ir žaidžia neblogai, tačiau jis centru gali žaisti tik iš bėdos su savo kūno sudėjimu.
Šnd čia prognozuočiau gana nesunkią lenkų pergalę.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)