Select your timezone: Select
zalatorius

PAO - OLY

10/19 17:30
Added 2015/10/19 15:04 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 30.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 20

Pick: X (draw) @1400 3/10 -3.00

Nu atrodo zalatorius pagaliau apsitvarke savo vidinius bioritmus ir pomazele gris i pliusuojanciu gretas visuose frontuose. Sian pirmadienis, pasiula skurdoka, bet kita vertus, butent sia diena geriausiai eina visokie utopiniai varianteliai todel galima sugauti geru ivykiu. Mano lazybinis vertinimas toks, kad menkai gilinuosi i detales, imu visuma labiau. Taigi tokiu bendru poziuriu sivakar matysime 3 "didelius" rivalry macus - OLY/PAO, GALA/EFES ir CSKA/Khimky. Ir visa tai ne savaitgali, o pirmadieni, kai losejai investuoja (kaip kurie aisku investuoja..) vos i kelis macus didelius pinigus. Nu ir tai, samoningai ar nesamoningai, provokuoja netiketas baigtis. Taigi imu pora pratesimu. Trumpai atskirai apie macus, del PAO:
Sita maca ziurejau is daugelio pusiu, nu ir bet'as cia siaip vienareiksmiskas uz PAO turi eiti, niekaip man nesitiki kad jie OAKA'oje pralaimeti gali. Bet kita vertus, tas paskutinis H2H tarp ju kai PAO islose pries OLY taureje gali suvaidinti savo vaidmeni. Rungtynes nusimato kaip visada gynybines su kova iki galo. Pratesimas imamas variantas cia.
Del Galos-EFES'o. Nu cia mano vertinimu vienareiksmiskas bet'as su Gala turi buti. Stiprus EFES'as niekas nesako, bet pas turkus tokiuose derbiuose mases retai kada islosia ir liniju judejimas su EFES sitoje situacijoje yra geras pliusas Galai. Bet velgi, yra niuanseliu kodel cia tiketinas variantas ir EFES pergale (tarkim po pratesimo arba 1-3 tsk skirtumu). H2H gana daznai close macus abi losia, tad labiausiai value man yra OT sumetus visas aplinkybes.
O del CSKA/Khimky, tai sitose rungtynese taip pat gali buti visko, tiek ir dogo pergale, tiek OT (su salyga, kad rimtai Kurtis paziures i sita maca, nes manau jog gali ir neziuret). Taciau kiek pagalvojes atmeciau sitom rungtynem OT.
Visumoj minusas tas, kad nei OLY/PAO, nei GALA/EFES nezaidzia tarpusavy pratesimu. Graikai jau virs 30 H2H macu be ju eina, turkai apskritai rodos nera zaide. Nu bet pirmadienio proga pabandyti reikia. Sekmytes 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)